Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E61 LCI - je to normální?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
knedlifek

#1 Příspěvek od knedlifek »

Ahoj, nedávno jsem přespával v autě a zaujala mě jedna věc, tak snad mi ji osvětíte.

Odemkl jsem auto připravil jsem si pohodlné ležení (klíč vedle mě), po chvilce se auto uspalo a byl klid, ale po cca. 5minutách se probralo rozvítil se START/STOP aktivoval se ventilátorek na zjišťování teploty v autě. cca.5minut si to spokojeně vrnělo a zase se uspalo. Takle to snad udělalo ještě třikrát a pak jsem usnul já. Má to tak být, nebo to má skrytý význam? Díky
Dyx

#2 Příspěvek od Dyx »

knedlifek píše:Ahoj, nedávno jsem přespával v autě a zaujala mě jedna věc, tak snad mi ji osvětíte.

Odemkl jsem auto připravil jsem si pohodlné ležení (klíč vedle mě), po chvilce se auto uspalo a byl klid, ale po cca. 5minutách se probralo rozvítil se START/STOP aktivoval se ventilátorek na zjišťování teploty v autě. cca.5minut si to spokojeně vrnělo a zase se uspalo. Takle to snad udělalo ještě třikrát a pak jsem usnul já. Má to tak být, nebo to má skrytý význam? Díky
hhehe.. mne se stalo neco lepsiho, jednou jsem si potreboval zdrimnout na delsi ceste.. nevim co jsem zmacknul ale kratce po usnuti se rozhoukal alarm a ja nemohl prijit na to jak ho vypnout (napadlpo mne auto nastartovat coz pomohlo) moc prijemne probuzeni to nebylo ale byl jsem dostatecne probuzeny abych mohl pokracovat v ceste dal.... :evil: :evil:
pekarik

#3 Příspěvek od pekarik »

Nedokážu říci jestli je to normální, ale u mého auta, když zaparkuji a pak něco dělám v garáži tak auto cvakne uspí se a po asi 5 minutách zase cvakne probudí se a potom teprve usne úplně (cca 20min cvakne a je ticho.)
knedlifek

#4 Příspěvek od knedlifek »

To bude asi v pořádku, za dne a pokud to nepozoruješ (ja to měl za tmy tak jsem to viděl hned) tak to bude v pořádku., Díky
knedlifek

#5 Příspěvek od knedlifek »

Mě jen napadlo, abych neměl bezkontaktní přístup.
vita11 Moderátor
Moderátor

#6 Příspěvek od vita11 Moderátor »

Dyx píše:hhehe.. mne se stalo neco lepsiho, jednou jsem si potreboval zdrimnout na delsi ceste.. nevim co jsem zmacknul ale kratce po usnuti se rozhoukal alarm a ja nemohl prijit na to jak ho vypnout (napadlpo mne auto nastartovat coz pomohlo) moc prijemne probuzeni to nebylo ale byl jsem dostatecne probuzeny abych mohl pokracovat v ceste dal.... :evil: :evil:
To si spíš něco nezmáčl :D Nevypl sis hlídání interiéru a jak ses ve spánku pohl, tak tě to identifikovalo jako vetřelce
V8 power :twisted: BMW 650i LCI Spacegrau
Top down 8-) BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine :) BMW R1150R Atlantablau
Obrázek
knedlifek

#7 Příspěvek od knedlifek »

Vůbec nevím, zda tam alarm je a už vůbec nevím kde by se to vypínalo... :-)

i když to bylo na někoho jinýho - asi ho tam opravdu nemám.
vita11 Moderátor
Moderátor

#8 Příspěvek od vita11 Moderátor »

Pokud se zamkneš čudlíkem na palubovce, tak se alarm neaktivuje ani kdyby tam byl
V8 power :twisted: BMW 650i LCI Spacegrau
Top down 8-) BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine :) BMW R1150R Atlantablau
Obrázek
Odpovědět