Ahoj, nedávno jsem přespával v autě a zaujala mě jedna věc, tak snad mi ji osvětíte.
Odemkl jsem auto připravil jsem si pohodlné ležení (klíč vedle mě), po chvilce se auto uspalo a byl klid, ale po cca. 5minutách se probralo rozvítil se START/STOP aktivoval se ventilátorek na zjišťování teploty v autě. cca.5minut si to spokojeně vrnělo a zase se uspalo. Takle to snad udělalo ještě třikrát a pak jsem usnul já. Má to tak být, nebo to má skrytý význam? Díky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E61 LCI - je to normální?
hhehe.. mne se stalo neco lepsiho, jednou jsem si potreboval zdrimnout na delsi ceste.. nevim co jsem zmacknul ale kratce po usnuti se rozhoukal alarm a ja nemohl prijit na to jak ho vypnout (napadlpo mne auto nastartovat coz pomohlo) moc prijemne probuzeni to nebylo ale byl jsem dostatecne probuzeny abych mohl pokracovat v ceste dal....knedlifek píše:Ahoj, nedávno jsem přespával v autě a zaujala mě jedna věc, tak snad mi ji osvětíte.
Odemkl jsem auto připravil jsem si pohodlné ležení (klíč vedle mě), po chvilce se auto uspalo a byl klid, ale po cca. 5minutách se probralo rozvítil se START/STOP aktivoval se ventilátorek na zjišťování teploty v autě. cca.5minut si to spokojeně vrnělo a zase se uspalo. Takle to snad udělalo ještě třikrát a pak jsem usnul já. Má to tak být, nebo to má skrytý význam? Díky

To si spíš něco nezmáčlDyx píše:hhehe.. mne se stalo neco lepsiho, jednou jsem si potreboval zdrimnout na delsi ceste.. nevim co jsem zmacknul ale kratce po usnuti se rozhoukal alarm a ja nemohl prijit na to jak ho vypnout (napadlpo mne auto nastartovat coz pomohlo) moc prijemne probuzeni to nebylo ale byl jsem dostatecne probuzeny abych mohl pokracovat v ceste dal....![]()

V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine