Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zadní dveře e39
Zdravím, potřeboval bych s něčím píchnout... Mám e39 525d (sedan) čerstvě dodělanou po bouračce a asi po týdnu se mi stala nemilá věc. Nejdřív mi ráno nešly odemknout centrálem ani jedny zadní dveře a nádrž... To by asi nebyl až takový problém (vyměním GM3), ale večer mi při jízdě začaly "vrčet" motůrky zámků na obou zadních dveřích, takže jsem odpojil GM3 aby se nespálily, jenže než se dostanu k výměně, tak bych nějak potřeboval ty zadní dveře odemknout, ale zámek si pamatuje poslední funkční stav, tzn.nejdou odemknout ani vnitřní klikou Problém je ten, že nemohu nikde najít schema zástrčky vedoucí do dveří, abych si je mohl popř.odemknout přes ní z ext.zdroje... Nevíte náhodou někdo kde schema zapojení sehnat nebo jestli na to náhodou neexistuje nějaká finta jak to odemknout mechanicky... Předem díky za odpověď
Tak nakonec jsem sehnal nový GM3, teď už to běhá tak jak má, takže motůrky nebzučí, jen pri zamykáni a odemykání, ale ani za boha se mi nepovedlo otevřít ani jedny ty zadni dveře... Dokonce jsme i "na hulváta" sundali tapec ze zavřených dveří, dostali jsme se až k zámku, ale pořád bez úspěchu... Nevíte někdo o nějaké fintě prosím?
Pojistky určitě nejsou, ještě než začaly motůrky bzučet nepřetržitě, tak to šlo normálně odemknout vnitřní kličkou. A i venkovní kliky do poslední chvíle makaly... Právě že ať tahám za jakékoliv lanko nebo kličku, tak čudlík vyleze ven, ale jakmile kličku povolím, tak zase zaleze zpět... Zkoušeli jsme i pouštět šťávu naostro do zásuvky dveří, ale stejně nic... Jen se spustí motůrek, ale žádnej pohyb. Zítra si zkusím pujčit jinej zámek a pořádně ho prozkoumat a podle toho to zkusit na autě... A když už toho budu mít plný kecky, tak snad vezmu autogen a ty dveře upálím celý