Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
dojezdové kolo hever a spol do E61 po FL
-
Pokud by jste chtely 17" rezervu, zjistete si napred jestli mate dostatecny prostor aby se vam do toho kufru vlezla.
Ja koupil auto bez rezervy,kdyz ho tim chtel dovybavit,tak jsem musel koupit min17" rezervu ale ta mi nevlezla do prostoru. Musel jsem vyhodit ten vylisovany kobercovy lavor,potom se tam vlezla, auto melo mensi ten koberec,jelikoz bylo puvodne bez rezervy. Dobre si zjistete jestli vam tam rezerva co chcete vleze,pripadne si k tomu poridte rovnou spravny lavor.
Ja koupil auto bez rezervy,kdyz ho tim chtel dovybavit,tak jsem musel koupit min17" rezervu ale ta mi nevlezla do prostoru. Musel jsem vyhodit ten vylisovany kobercovy lavor,potom se tam vlezla, auto melo mensi ten koberec,jelikoz bylo puvodne bez rezervy. Dobre si zjistete jestli vam tam rezerva co chcete vleze,pripadne si k tomu poridte rovnou spravny lavor.

vim ze oficielne zadne dojezdove/nouzove kolo na F10 se neprodavalukas535d píše:Vsak kluci uvidi, chtel jsem jen upozornit na problem,na ktery jsem sam narazil.
Cirou nahodou kdyby nekdo vedel o nejakem ktere by pasovalo.. mozna bych o tom uvazoval, specielne na delsi cesty apod. (nemam a nechci runflaty, zatim jsem problem nemel, sice mam rychloopravny kit)