Zdravim chlapi mate s tim nekdo zkusenosti uz mi z toho hrabe stava se to taky nekomu ted se mimo jine zacal sekat i i-drive v priloze pridavam fotku[/b] dekuji za tipy a rady a kdyby mel nekdo diagnostiku na bmw v zlinskem nebo moravskoslezskem kraji rad prijedu jsem z roznova pod radhostem dekuju
Přílohy
To se skoro pri kazde jizde rozsviti nevite co s tim muze byt?
Dneska jsme to meli na diagnostice a na kazde jednotce to ukazuje aspon 5 chyb takze nevim co s tim, nejhorsi jsou ty chyby ktere jsou jen po cislem nejcasteji to hazelo chybu 9730 a 0310 nemate s tim zkusenost nebo kde sehnat co ty kody znamenaji? Moc diky za pomoc
Nebylo by lepší najít někoho, kdo opravdu dělá diagnostiku auta? Podle tvý otázky jsi byl u někoho, kdo jen připojil kabel a zmačkl tlačítko v programu.
Takže spíš hledej někoho, kdo diagnostiku opravdu umí. Věř mi, že ušetříš hromadu peněz!! Jenom zkušenej diagnostik ví co která chyba opravdu znamená. Ti nezkušení buď neví co chyby znamenaji, nebo postupně povyměňujou půlku auta, aby nakonec došli k prkotině, jako je čidlo, zaoxidovanej konektor atd.