Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E61 - jaký je dosah dálkového centrálu ?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zack83

#1 Příspěvek od Zack83 »

Zdravím ve spolek,
chtěl bych se zeptat, jaký máte dosah dálkového centrálu ? Ptám se proto, že mě dálkáč reaguje jen v blízkosti auta a to musím klíček ještě namířit na zadní anténu, jinak nereaguje.
Myslím, že to není úplně běžné a pravděpodobně bude něco špatně (že by v anténě ?)

Díky moc za názory
Batler

#2 Příspěvek od Batler »

Zack83 píše:Zdravím ve spolek,
chtěl bych se zeptat, jaký máte dosah dálkového centrálu ? Ptám se proto, že mě dálkáč reaguje jen v blízkosti auta a to musím klíček ještě namířit na zadní anténu, jinak nereaguje.
Myslím, že to není úplně běžné a pravděpodobně bude něco špatně (že by v anténě ?)

Díky moc za názory
Slabá baterka v klíčku ;) Sice klíček se sám dobijí, ale žádná nabíjecí baterka není věčná.
Zkus dát novou, nejlevnější řešení a nic tím nezkazíš.
Zack83

#3 Příspěvek od Zack83 »

Batler píše:
Zack83 píše:Zdravím ve spolek,

Díky moc za názory
Slabá baterka v klíčku ;) Sice klíček se sám dobijí, ale žádná nabíjecí baterka není věčná.
Zkus dát novou, nejlevnější řešení a nic tím nezkazíš.

Nad tím jsem také přemýšlel, ale mám k autu 3 klíčky a všechny se chovají naprosto stejně. Nechtělo se mi zatím kuchat ten klíček, když je monolitej, ale asi k tomu dojde :D
rostak

#4 Příspěvek od rostak »

Já bych to spíš viděl na nalomený kabely v pátých dveřích. Když jsem koupil e91 tak mi taky dálka fungoval až někdy od dvou metrů. Jednoho dne přestala dálka fungovat úplně a na vině byly právě přelámané kabely. Po opravě mi navíc začala na dálce fungovat i funkce otevírání a zavírání oken pomocí tlačítka odemknutí/zamknutí, která před tím vůbec nefungovala...
Zack83

#5 Příspěvek od Zack83 »

rostak píše:Já bych to spíš viděl na nalomený kabely v pátých dveřích. Když jsem koupil e91 tak mi taky dálka fungoval až někdy od dvou metrů. Jednoho dne přestala dálka fungovat úplně a na vině byly právě přelámané kabely. Po opravě mi navíc začala na dálce fungovat i funkce otevírání a zavírání oken pomocí tlačítka odemknutí/zamknutí, která před tím vůbec nefungovala...
Tak přesně tohohle se taky obávám :? Někde jsem se právě dočetl, že by na vině mohly být zrovna kabely.
No asi to zatím nechám být tak, jak to je a začnu to řešit až ve chvíli, kdy dálka přestane fungovat úplně :D

Jinak ty kabely jsou nacpaný pod tou lištou u 5-tých dvěří ? Nevíš ?
rostak

#6 Příspěvek od rostak »

No hele nvím jak u e61 ale u e91 jsou ty kabely ve dvou průchodkách na pravý a levý straně. K centrálu by měly vést v pravo, ale doporučuju když už se to bude dělat tak opravit rovnou obě.
Tady je video z opravy:
https://www.youtube.com/watch?v=mJdNVAlU-EA
Teddy

#7 Příspěvek od Teddy »

ty kabely bych neodkládal. když jsem to já rozebral, tak jsem se jako elektrikář zděsil. Kabely dolámaný, izolace oloupaná, divil jsem se, že se to tam všechno nezkratovalo a nevyhořelo to tam.
Zack83

#8 Příspěvek od Zack83 »

Teddy píše:ty kabely bych neodkládal. když jsem to já rozebral, tak jsem se jako elektrikář zděsil. Kabely dolámaný, izolace oloupaná, divil jsem se, že se to tam všechno nezkratovalo a nevyhořelo to tam.
No a kolik takováhle sranda cca stojí ? Já nejsem elektrikář a sám si to bohužel neudělám :-\
Myslím, že žádná levná sranda to nebude...
Odpovědět