Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E61 TCU/Bluetooth modul
Zdar hoši. Muže mi nekdo říct, jestli je možno vzít TCU/ bluetooth z jiného vozu? Mám možnost ho mít za hubičku a je odskoušený že funguje. V mém autě už byl vyndaný když sem ho dovezl. Udajně se musí zřejmě nakodovat na daný vůz kdo mi to udělá a co to stojí? Co je vůbec na těch modulech špatně že tolik odchází?... Je vůbec v E60/61 nejaká jednotka co neodchází???:-D Dekuji za odpoved
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
prosím o radu, v mé E61 bluetooth modul není a jak jsem zjistil tak ani nebyl. Jediné co mám jsou tlačítka na volantu. Nemáte prosím nějakou radu zda-li je možné to do auta dodat za nějakou rozumnou cenu případně použít součástky ze starších vozů? Našel jsem nějakou instalační sadu ale 10.000 mi za to přijde trochu dost?:)
díky za radu
prosím o radu, v mé E61 bluetooth modul není a jak jsem zjistil tak ani nebyl. Jediné co mám jsou tlačítka na volantu. Nemáte prosím nějakou radu zda-li je možné to do auta dodat za nějakou rozumnou cenu případně použít součástky ze starších vozů? Našel jsem nějakou instalační sadu ale 10.000 mi za to přijde trochu dost?:)
díky za radu