Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

gufero - rizeni e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
horan

#1 Příspěvek od horan »

Zdravim.
Nekdo uz tu delal repas hrebenoveho rizeni v e39, ale nejak nemuzu dohledat kdo to byl. Pustil jsem se do toho taky, ale nemuzu sehnat gufera na hrebenu. Jde o rozmer 28x38x7. Gufero ma v sobe nacvaknutej silonovej krouzek ( zpevneni britu).
V ZF se da sehnat, ale minimalne 10kusu.
Kdyz jsem ho nasel jinde, tak bud prodejce/servis nereaguje a nebo to nabizi pouze v sade se zbytkem na repas za nesmyslnou cenu.
Ten zbytek veci nepotrebuji.

Dokaze nekdo, kdo to delal poradit, kde bych je mohl sehnat?
Dekuji
bmw530i

#2 Příspěvek od bmw530i »

Foldas

#3 Příspěvek od Foldas »

ja jsem si ty kroužky nechal dělat z poncu na soustruhu
horan

#4 Příspěvek od horan »

Bmw530i: diky. Tohle jsem nikde nenasel. Maji sice ilustracni fota, ale na nich je to, co potrebuji. Tak je zkusim kontaktovat.

Foldas: ktery krouzky myslis? Jestli ty, co jsou v tom guferu, tak ty uz mam udelany taky, ale stejne jsou soucasti toho gufera. Mam udelany i ulozeni hrebenu a potrebuji jen ty gufera.

Nekdo tu vychvaloval Klimaservis, ze tam jsou profici na rizeni. Tihle profici se neobtezovali ani reagovat. :evil:
Holt jak clovek nekde nenecha alespon pet litru, tak je problem i odpovedet na pozdrav.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

kdyztak napis pak presne ktere to bylo, myslim, ze se to bude hodit vice lidem, az budou hledat dily na repas...
“Ability is what you're capable of doing.”
horan

#6 Příspěvek od horan »

Hanz: tak jsem neuspel. Nemaji.

Jedina moznost je tedy ZF-Pakra. Tam ho maji, ale pouze po deseti. Jinak musim pochvalit pristup, jakej tam maji. Pan velice ochotnej, poslal na mejl uplnej rozstrel rizeni, abych oznacil co vse potrebuji.

Jeste mam nabidku, ze se ho pokusi vyrobit, tak jim to dam. Cena by byla cca stejna jako za to ze ZF, ale nejsem omezen mnozstvim.
Nespecham na to. Mam v aute jiny rizeni, ale tohle si chci dat do cajku.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#7 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

ja si klidne 2ks s tebou vezmu, hadam, ze me to taky casem nemine...
“Ability is what you're capable of doing.”
horan

#8 Příspěvek od horan »

Hanz: no ale nemame jistotu, ze mas to stejny. Ja mam ted v aute rizeni z e39 predface a nejakej benzin. A co jsem koukal pod manzetu, tak to uplne stejny neni. To moje z nafty a FL ma ulozeni hrebenu pouze na pistnici (2x) ale tohle starsi ma jeste nejaky futro na strane s hrebenem.
horan

#9 Příspěvek od horan »

Tak gufera jsem sehnal na slovensku. Jsem rad, ze nekde jsou jeste normalni lidi, kteri dokazi pochopit, ze normalnimu cloveku je deset gufer k hovnu, kdyz potrebuje jen dve.
Objednal jsem u firmy pstservice. Cena za kus nejakych 10€ a 5.50€ posta. A to se pani jeste omlouvala, ze je postovny drahy. Asi nevi, jaky ceny ma zlodejska ceska posta v cr.
link na gufera. http://www.pstservice.sk/pss522848
Assyk

#10 Příspěvek od Assyk »

Díky za link. Ještě bych doporučil společnost Dimer. Pobočky po republice a osobní zkušenost mě přesvedčila, že se znovu rád vrátím.
http://www.dimer.cz/tesneni/homepage_-1_cz.html
Odpovědět