Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zvýšení výkonu bmw 528i
-
Zdravim,dneska sem se naháněl s kamošem,má načipovanou 2 oktavku 1.8tsi ač sem tomu nevěřil a ještě předtim jsme se dohadovaly tak bmw vpodstatě nemělo moc šanci až při vysokých rychlostech sem ho dohnal,což mě pochopitelně dost zklamalo,ma to papirově vykon 118kw a po chipu udajně 152kw,zdá se vám to normální nebo by to bmw mělo být rychlejší?Příští týden jdu odstranit katalyzátory,vyměním svíce a váhu vzduchu,jak dál jednodušeji se dá zvednout výkon u 2.8?? Někde sem slyšel že se dá 2.8 jednoduše otevřít,jak?Přece to neni možny aby ta oktavka měla navrch,i když má turbo
možný to prostě je ,novější motor,upravenej chipem,menší hmotnost auta
-a tak by dalo pokračovat-třeba Peugeot 1.6,200PS,malá úprava jsi na 240PS hmotnost o 40% nižší a je to hned a takových aut je plno
-měl jsem naftovýho Leona Top Sport trošku upraveného a RS benzínová Octavie II mi neujela
-jinak upravit se 528 určitě dá,spíš jde o to jestli to má smysl,ve finále je vždycky lepší koupit už silnější auto než to upravovat,třeba já mám 540 a měl jsem koupit M5,ale co už teď
-a tak by dalo pokračovat-třeba Peugeot 1.6,200PS,malá úprava jsi na 240PS hmotnost o 40% nižší a je to hned a takových aut je plno
-měl jsem naftovýho Leona Top Sport trošku upraveného a RS benzínová Octavie II mi neujela
-jinak upravit se 528 určitě dá,spíš jde o to jestli to má smysl,ve finále je vždycky lepší koupit už silnější auto než to upravovat,třeba já mám 540 a měl jsem koupit M5,ale co už teď

-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
SingleVANOS motoru jde upravit lehce výměnou sacího potrubí z M50B25 motoru.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Musíš to brát tak že máš prostě skoro 20 let starej motor a už nějaky koníky utekly, ale na druhou stranu tyhle motory nějakou 1,8 tsi nebo co to je za hnus, ještě dvakrát přežijí pokud se o něj budeš jen trochu starat... Mám taky 528i a stejně bych to v životě nevyměnil za nějakou ochcavku i kdyby byla rychla jak m5, protože ty auta podle mě nemaj vubec duši