Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
disky
Mám dotaz ohledně disků. Podle techničáku mohu mimo jiné použít disky s označením 6.5Jx15 ET18 nebo 7Jx15 ET20, pak ještě nějaký 17,18,19tky. Ale jde mi o to, že mám náhradní disky s označením 7Jx15H2 kde je tedy to ET47 a jsem z toho zmatenej , který dle hledání jsou na BMW E36 E46 a nevim co ještě. Tedy otázka zní, budu mít nějaký technický problém dát je na E39? ( kromě tedy technický kontroly či případný havárie )
Jo rozteč šroubů sedí.

Ono výhodou je že disky z BMW snad na jiné auto nepasují takže nabídka převyšuje poptávku a tím pádem se dají sehnat za pár korun. Já byl před pár lety nucen prodat sadu 15"disků i s pneumatikama za necelých 1000Kč protože ani po roku co jsem je měl vystavené na Aukru a Bazoši za 1500Kč je nikdo nechtěl. A potom jsem koupil na Ebay za 4000Kč 4ks 16" Al disků Alutec které byly jako nové. Ono přiznejme si že na takovém autě jako je e39 a jemu podobné ty staré černé plecháče vypadají hrozně.
Středová díra nevím ale když jsem se díval na rozteč šroubů (tuším 5x120) tak to snad opravdu jiný výrobce nepoužívá. A kola byly jen plecháče a o ty není už vůbec zájemAngelos píše:Přesně jak řikáš a u E39 to platí dvojnásob, když na jinej model nejdou (bez středících kroužků).
Předpokládám, že to byl Styling 31, ty jsem taky koupil na zimu v netknutym stavu za litra všechnyJo a v Berouně v pneubazaru je mají už několik let asi za 6500