E61 - nesedi VIN
-
filiposvw
Chci si poridit E61 v benzinu a jedina nabizena na vsech znamych inzert servrech je tato. Jenze kdyz zadam jeji VIN do coderu tak mi vyjede, ze je auto sede, nema panoramu a m-packet, za to ma aut. Klimu a pod.
Prodejce VIN potvrdil a po delsim rozhovoru proc jsou tam tyto rozpory nasel nahodou v TP zapsanou zmenu barvy z sede na modrou.
Nevite prosim nekdo znaly veci proc to ma takove neshody a da se tomu verit, ze nejde o auto poskladane treba z dalsich ctyr aut.
Dik za kazdou reakci.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
Prodejce VIN potvrdil a po delsim rozhovoru proc jsou tam tyto rozpory nasel nahodou v TP zapsanou zmenu barvy z sede na modrou.
Nevite prosim nekdo znaly veci proc to ma takove neshody a da se tomu verit, ze nejde o auto poskladane treba z dalsich ctyr aut.
Dik za kazdou reakci.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
-
matiz
- Klubové ID: 3204
-
Giovany1971
- Klubové ID: 3968
-
filiposvw
O cenu az tak nejde i kdyz je nizka, ale jde o to, ze je to jedinej benzinovej kus siroko daleko a ja uz nechci jen snit, ale jezdit!!Giovany1971 píše:Jednoznačně,,proboha co by si stím chtěl pak dělat,, asi je dobrá cena že te to láká ne??
A hlavne jsem se o tech nesrovnalostech dozvedel az vcera.
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
-
Pazdi
- Klubové ID: 1463
motor podle vin stejný tuším 525i...spíše je sranda ta výbava...
mpaket bych neřešil - to si mohl dodělat, barva řekněme taky...
ta panarama by mi vrtala hlavou, sportovní sedačky, když by to mělo mít obyč...jiný dekor uvnitř - místo titanium dark je tam alu cube a jestli vidím dobře...tak to není jen o změně designu...podle vin má mít držáky na kelímky...tohle nemá...takže jiná palubka? řekl bych skutečně ruce pryč...
ta panarama by mi vrtala hlavou, sportovní sedačky, když by to mělo mít obyč...jiný dekor uvnitř - místo titanium dark je tam alu cube a jestli vidím dobře...tak to není jen o změně designu...podle vin má mít držáky na kelímky...tohle nemá...takže jiná palubka? řekl bych skutečně ruce pryč...
-
filiposvw
Diky za reakci, ja taky na to koukal jak puk jestli si nekdo tu strechu dodelal, nebo co a tak trochu jsem doufal, ze se najde rozumne vysvetleni a ono porad nikde. Ja ji teda nevezmu, nebo nebudu o ni uz ani uvazovat, ale tim se nabidka benzinu uplne vycerpala,kde vzit jinou hm.Pazdi píše:motor podle vin stejný tuším 525i...spíše je sranda ta výbava...
-
Pazdi
znám ten pocit, co zažíváš:) a ze zkušeností radím neblázni a počkej, zkoukni inzerci tady na klubu, dej tomu chvilku...než abys koupil první, co najdeš a pak se budeš tlouct do hlavy...ono tohle vypadá skutečně zvláštně...kvalitně opravená bouračka by až tak nevadila...horší je, že tohle je "úplně jiný auto"...
-
matik
-
Jirke
k autobazaru BDK jedna zkusenost...
na fotce auto vypada vzdy exkluzivne, ale jakmile jim tam treba 2-3 mesice stoji, smyje se z toho lesk a vyleze bida... moje jedna zkusenost, netvrdim ze je to u vsech... ale nelibilo se mi tam
Jak se rika, i kdyby tohle bylo posledni auto na zemi, radsi budu jezdit na kole..
Mi nerikej ze v SRN nevyberes podobnej model ?
na fotce auto vypada vzdy exkluzivne, ale jakmile jim tam treba 2-3 mesice stoji, smyje se z toho lesk a vyleze bida... moje jedna zkusenost, netvrdim ze je to u vsech... ale nelibilo se mi tam
Jak se rika, i kdyby tohle bylo posledni auto na zemi, radsi budu jezdit na kole..
Mi nerikej ze v SRN nevyberes podobnej model ?
-
Pazdi
-
Fx
- Člen Klubu
-
Fx
- Člen Klubu
-
matik
Pazdi
Ano, Mpaket je super a e6x je bez paketu opravdu o dost horší (podle mého názoru).. Ale chtěl jsem tím říct že auto má Mpaket barvu (carbon se dával pouze na Mpaket), černý strop, shadowline, M odložku nohy, M dekor, M interiér, 135 styl kola. atd.
interiér, barva, dekor jsou pouze a jen pro Mpaket. Takže si nemyslím že by byl až takový fanda a nahrnul do toho opravdu komplet Mpaket se vším všudy ale spíše se přikláním k té čorce
Ono každy si myslí že Mpaket je sport volant, a exteriér plasty ale těch věcí, které jsou rozdílné je opravdu docela dost a málo kdo to dotáhne do opravdového konce
Ano, Mpaket je super a e6x je bez paketu opravdu o dost horší (podle mého názoru).. Ale chtěl jsem tím říct že auto má Mpaket barvu (carbon se dával pouze na Mpaket), černý strop, shadowline, M odložku nohy, M dekor, M interiér, 135 styl kola. atd.
interiér, barva, dekor jsou pouze a jen pro Mpaket. Takže si nemyslím že by byl až takový fanda a nahrnul do toho opravdu komplet Mpaket se vším všudy ale spíše se přikláním k té čorce
Ono každy si myslí že Mpaket je sport volant, a exteriér plasty ale těch věcí, které jsou rozdílné je opravdu docela dost a málo kdo to dotáhne do opravdového konce
-
_milan_
- Klubové ID: 2684