Ahoj. u mé 535d rv.2008, mám problém, že občas při přeřazeni automat škubne, není to pořád, řekl bych že to dělá mezi 2 a 3. u jiných rychlostí to neudělá.nedělá to ani při sekvenčním řazení. jinak ta převodovka řadí fakt plynule, nevíte čím by to mohlo být?díkys
Zdravím: Přesně mi to také tak dělá u E60 545i 2004 - dělá to jen mezi 2a 3 rychl.stupněm v D a ještě jen někdy (častěji při delším dojezdu z kopce, kdy brzdí motor a pak zastavím na křižovatce a po rozjezdu na D to přeřadí z 2. na 3. až při 3000 ot. se škubnutím. Což normálně řadí sametově při 1700 až 2000ot. Při manuálním řazení vše OK. Olej a filtr v převodovce byl měněn asi před 15000 km bývalým majitelem - aspoň se dušoval že jo a dal i kontakt kde to bylo měněno - věřil jsem mu. Kontrolu množství oleje v převodovce jsem zatím nenechával zkontrolovat ani adaptaci jsem zatím nedělal neboť to není až tak časté. Nešlo se mi pomocí inpy dostat na adaptaci převodovky a tak mám jen popis pro manualní adaptace pomocí klíčku, pln.pedálu atd. - nevím zda to také pomůže. Zatím mám obavy to použít. Budu také sledovat vše rady a všem i zakladateli tématu děkuji.