Ahoj, koupil jsem si E61 a po chvilce ježdění jsem zjistil, že pokud jedu více jak hodinu, rádio začne blbnout, jako by začalo hledat signál a přeskakuje, nebo někde něco skratuje? Dělá to i při cd. Nemá s tím někdo zkušenost?
Díky Radek
Celou zimu hrálo rádio bez problémů a teď když začíná být teplo, rádio zase začíná blbnout. Koukal jsem do kufru a nikde není ani známka, že by do něj teklo a moduly jsou suché. Může to být Mulf modulem? Jo a dělá to i při hudbě z cd
Když zapneš klimatizaci na nejnižší, zlepší se to ? Důležite je aby foukal vzduch hlavně ze středu výdechu.
Zřejmě se ti přehřivá rádio, vzadu je větráček.
Ahoj všichni
Prosím potřebuji radu a nechci zakládat nové vlákno a podobný problém jsem tu nikde nenašel. Dnes ráno jsem nastartoval auto vše normálně naběhlo jen rádio vůbec jako když zmizelo. Vůbec se nepodsvítilo FM ani AM a zmizely všechny přednastavené stanice Byly tam jen prázdné pole.
Vše ostatní normálně fungovalo navigace, CD, aux i měnič pouze rádio ne. Když jsem pak po práci odjížděl vše zas normálně fungovalo. Stanice tam zase byly všechny a rádio normálně hrálo.
Nevíte co to mohlo být? Už se ni to jednou stalo před rokem na dovolené.
Je to E61 525d 2006.
Děkuji za postřehy.
PS: Diagnostika nic neukazuje - žádná chyba.
Také mne to napadlo asi to zkusím rozebrat a vyčistit.
Poprvé se mi to ale stalo v létě na dovolené v chorvatsku a tam nepršelo. Asi tam bude nějaký špatný kontakt u toho modulu o víkendu to asi rozeberu a prověřím.
Me to teda delala jednotka BT. Takze jsem ji odpojil opticky kabel, tudiz nejede telefon a je po problemu. Prehrivala se ta jednotka a rusila tim radio+se sekal idrive