Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Olej z motoru e39 - smrad

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
lukasbarva
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od lukasbarva »

Zdravím všechny, mám problém , teče mi z kolem motoru olej ven , tím pádem i na svody a pak to čudý to je jasný :) Ale asi nejspíše to nejvíce teče z vrchní části motoru , to znamená asi je to víko ventilů , takže těsnění , chystám se to rozebrat a chtěl jsem použít přímo silikon černý co je přímo na převodovky a na motory, ale asi to není dobrá varianta že ? lepší přímo těsnění co je, na kolik takové těsnění vyjde ,a jde to bezproblémů ? nevyletí nějaká pružina nebo tak něco :) předběžně se ptám , jsem udržbář takže vše si udělám , ale raději se ptám ať mě něco nezaskočí a nepřekvapí :)
WITT
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od WITT »

Ahoj

Nic složitého to není, sundáš a povolíš pár věcí, které jsou jasné..
Dej pozor, aby ti tam nic nespadlo a když už to budeš mít sundané, pořádně to víko vyčisti, budou tam usazeniny.

Jinak vůbec nepřemýšlej nad nějakým silikonem a podobný prasárně, která stejně nic nevyřeší, je to humus.
Koupíš těsnění za pár korun (já kupoval Victor Reinz) a tuším že stálo něco kolem 700,- - nevím teď , možná kecám..
Vyměníš to a pohoda, nic neřešíš.. to staré těsnění jsem měl totálně ztvrdlé, že jsem měl co dělat to vyndat z toho krytu, takže ani těsnit nemohlo, a silikon fakt ne ..
Je to práce na chvilku..
Foldas

#3 Příspěvek od Foldas »

dobré by bylo napsat který typ motoru máš v autě u každého je to se sundáním deklu jiné
rzich

#4 Příspěvek od rzich »

je tam par mist kde doporucuji ten silikon pridad, najdes to na youtube.....
Odpovědět