Ahoj, po prasknutí žárovky potkávaček na dveřích kufru přestalo fungovat otevírání pátých dveří. Zámek přitahuje a povoluje, ale dveře otevřít nejdou. Po odpojení konektoru ke světlům (stačí i zmáčknout na žárovku) se zámek také přitáhne, resp. odtáhne, ale dveře stále zůstávají zamčené. Dají se dveře zevnitř nějak mechanicky otevřít? Nemyslím elektro-tlačítko u řidiče.
nevim jestli ale mas elektrický zamek co dovíra dvere pri spatném zavreni a nevim jestli mas zamek na klic zkus zamek klicem a poku to nemas nebo nejde vlez tam zadnima sedačkama a sundej kryt dveří a urcite najdes neco co neni v poradku jako ulomený tahlo k tomu zamku co zacvakava zamek jako takovy
jo a k tomu zamku: na kastli je ten o to přitahuje a odtahuje ale ten o odepne (co ti nejde) je na dveřich el k němu vede (po otevřeni) nahoře u praveho horniho rohu u střechy
Takže kufr otevřen, díky za rady, bude tam něco s elektrikou, protože zhasnutí a rozsvícení světel přitahuje resp. odtahuje zámek. Auto teď přestalo navíc topit. Zkoušel jsem projet pojistky - vše vypadá ok. Po kontrole pojistek ovšem nefungují budíky, BC, kontolky a neustále hučí sahara. Netuším, jestli to má nějakou spojitost - napadá vás něco?
se mi stalo na sedanu :d: byla celkem sranda, auto si dělalo co chtělo, já stal venku odemkl a přitom se rožli světla, budiky sahara a radio a na kliček a spinačku to nemělo vliv nakonec jsem našel že jeden drat vzadu nad baterkou se rozžhavil centralem od kufru asi zkrat a přetavil vše dohromady a tím vznikl celý problém ... ty se mrkni na dráty v ohybu u pantu u kufru vpravo i vlevo jestli neprobíjí