Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
530dA E39 135kw r.v.2000 nemá výkon
-
Zdravím mám problém s autem už jsem na tom udělal vše co se dá čerpadlo pod řidičem tlačí, v nádrži taky, podtlaky mám všude nové turbo je zrepasované z druhého auta, a baňa na turbo je taky ok, zkoušel jsem aji jiné váhy vzduhu a taky nepomohlo, měnil jsem i senzor na sání, při odpojení váhy vzduchu auto letí ale když jí připojím jede to líně a akceleruje to jako obyč. diesel, jinak měnil jsem aji podtlak na naklápění lopatek a taky nic. Budu vděčnej za každou radu, jinak na diagnostice nic neukazuje, když mám auto nastartovaný a mám zařazeno P tak na live datech mi rail tlačí cca 600-700baru a podávací čerpadlo pod řidičem z 3,3baru klesne na 2,6baru když mu šlápnu plnej v neutrálu to ukazuje diagnostika budu rád když někdo bude vědět něco víc
pokiaľ to ide bez váhy lepšie, prečo ju neskúsiš vymeniť za nejakú inú, od známeho alebo podobne ?
čo sa týka čerpadla musí tlačiť minimálne 3.5 alebo 3.6 baru, nové sa blíži ku 4, tých 3.5 baru už je pomerne limitná hodnota, 2.6 ani nehovoriac, aby si vylúčil vadné čidlo tlaku paliva na filtri nafty, napoj ho na priamo na ručičkový tlakomer, takto bez odvodu do prepadu by malo tlačiť až niečo k 8 barom
čo sa týka čerpadla musí tlačiť minimálne 3.5 alebo 3.6 baru, nové sa blíži ku 4, tých 3.5 baru už je pomerne limitná hodnota, 2.6 ani nehovoriac, aby si vylúčil vadné čidlo tlaku paliva na filtri nafty, napoj ho na priamo na ručičkový tlakomer, takto bez odvodu do prepadu by malo tlačiť až niečo k 8 barom
-
váhy jsem zkoušel 3 různý a nic a zase kdyby to nemělo dostatečnej tlak tak by to ani nenastartovalo nn?pokud se nemílím a někdo tu řešil na fóru to samé s tím tlakem čerpadla že mu to kleslo až na 2,6 ale stačilo mu to podávat a nepadal mu tlak na railusklenus píše:pokiaľ to ide bez váhy lepšie, prečo ju neskúsiš vymeniť za nejakú inú, od známeho alebo podobne ?