Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Oprava laku kuftu
-
- Klubové ID: 3372
Můžeš u mě,ale mám teď hodně práce,takže nejdřív koncem příštího týdne a nebo zkus HanzE3,dělá moc dobře.Sem asi moc nechodí tak mrkni na https://www.facebook.com/pages/JK-Autol ... ts&fref=ts tam máš veškeré info
taky mě to zajímá
je to práce pro lakovnu,takové ty puchýřky,teda že počáteční koroze
nebo se s tím třeba zmíněná lakovna nepatlá a jen stříká...Potřeboval bych taky stříknout oloupaný zadní blatník,vybrousit puchýře na lemu ale jak to bude vypadat po vybroušení teda netuším...Slaný či Praha by bylo ideální 

-
¨bibikuba píše:taky mě to zajímáje to práce pro lakovnu,takové ty puchýřky,teda že počáteční koroze
nebo se s tím třeba zmíněná lakovna nepatlá a jen stříká...Potřeboval bych taky stříknout oloupaný zadní blatník,vybrousit puchýře na lemu ale jak to bude vypadat po vybroušení teda netuším...Slaný či Praha by bylo ideální
já i Hanz děláme v Praze (pár let jsme dělali dokonce spolu) a můžu Tě ujistit,že ani jeden z nás si nebude kazit jméno tím,že se s něčím nepatlá a jen stříká...pohledej na foru,Hanz stříká spoustě lidem tady z klubu a neslyšel jsem nic jinýho než chválu...já na klubu nemám žádný reference nebo si nejsem vědom toho,že bych někomu z klubu něco lakoval,specializuju se na jiný auta,ale kdyby někdo potřeboval a budu mít čas,rád pomůžu
nemyslel jsem to ve zlém,žil jsem v domění,že pokud někdo sříká,chce auto na hrubo připravené-maximálně si to finálně dokituje a stříká,zbytek je na klempíři..Co já vím tak pokud lakýra očistí uchýř a je tam dírka tak to bud zamaskuje nebo pošle zpět ke klempíři..Takhle jsem to myslel..Už se vidím jak dovezu svojí opelichanou
39 do lakovny a oni to opucují a vyhodí mě s tím..
Chtěl jsem tím říct,že scháním někoho,kdo to zhodnotí,případně opraví a nastříká....

-
v pohodě,nenapadlo mě,že bys to myslel zle..naopak,tvoje obavy jsou docela na místě,lakuje kde kdo a rozhodně ne každej tý práci rozumí a dělá ji poctivě,předělával jsem spoustu doprasených aut z jiných lakoven,tak vím o čem mluvím,ale to je stejné v každém oboru...určitě Tě nikdo nevyhodí,vždycky se dá dohodnout nějaký postup