Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

prosím o radu 525D e39 tourning

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
rossimg

#1 Příspěvek od rossimg »

chtěl bych vás poprosit o radu a nebo jestli se to někomu z vás nestalo včera sem v poho dojel dom auto zamčel ráno odemču a nic otočím klíčkem a nic se nerozsvítí prostě nic nevíte nahodou co se stalo nestalo se to někomu z vás jinak baterka nová cca 3 měsíce a nikdy před tím se mě to nestalo
Zama

#2 Příspěvek od Zama »

Nepíšeš jestli je baterka v pořádku nebo je vybitá. Pokud má baterka správné napětí tak bych prvně zkusil odpojit ji, kontakty na baterce a kabelech ošmirglovat a zkusit znovu připojit. Mě se přesně tohle jednou stalo a závada byla v povoleném a zoxidovaném kontaktu.
rossimg

#3 Příspěvek od rossimg »

Tak sem přijel domu z práce a otevřel kapotou zase zavřel a vše se rozsvítilo a auto jede tak nevím co se stalo ale mam s toho strach aby mě to někde nevypeklo
Tompo
Klubové ID: 1762

#4 Příspěvek od Tompo »

Zkontroluj "hlavní" plus v motorovém prostoru u spolujezdcova hrnce, zda je to tam v pořádku...
ardo

#5 Příspěvek od ardo »

Tompo píše:Zkontroluj "hlavní" plus v motorovém prostoru u spolujezdcova hrnce, zda je to tam v pořádku...
8O
rossimg

#6 Příspěvek od rossimg »

Tak na baterku sem se díval a je vše ok kontakty v pohodě kostra dobra.Baterka je taky v pohodě od te doby se mě to nestalo ale od te doby odemču auto třeba 20x v pohodě a pak mě přestane jít dalka v kličku musim to znovu nakodovat a pak to zase de v pohode.Ještě sem měl asi dva krat problem ze startovánim musel sem dat rychlost a posunout auto aby se rozjel strtér nemuže to mít nějakou souvislost spolu??
Odpovědět