Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

bmw 525d e61 130KW ojedinělá závada? od ABS/SERVOTRONIC/přev

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
michaelG

#1 Příspěvek od michaelG »

dobrý den, při sešlápnutí plynu vyskočí chyba 1. tlak v pneumatikách 2.vada ABS 3. SERVOTRONIC 4.rozne se na palubnim pocitaci baterie, vada převodovky / vada air bagu a zacne se restartovat LCD a DVD mechanika stále dokola, (při seslapnuti plynu se roznou všechna chybova hlaseni auto jede max 70 otáčky motoru litaji nahoru dolu, motor velice divne klepe... vse najednou , po vytazeni klice vse zmizne a auto jede chvilku i řadí normalne... baterie je v zaruce a byla na reklamaci vse OK , nasledne jsem odpojil z baterie IBS modul teda odpojena jen sada kabelu pokud se teda nemusi sundat cela krabička ... diky za informace :?:
Pazdi
Klubové ID: 1463
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pazdi »

co řekla diagnostika?
michaelG

#3 Příspěvek od michaelG »

Dnes u Matyz Opava k nezaplacení . No celkem strašák, alternator a kolem nej... Pokud bude mit někdo v rámci Ostravy problém s autem tak važně doporučuji ten člověk ví o čem mluví! stějně tak jeho diagnostika!!! Tím nechci delat reklamu ale musim zaslouzi si!
Drroman

#4 Příspěvek od Drroman »

jj Tomas je aspon pro mne elektronicky buh :D
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od matiz »

Zas bych to tak nehrotil, protoze mi to zase nejaky expert pekne necha vyzrat... Rozhodne si nemyslim ze vim uplne vsechno, jen mam solidni zazemi k tomu, abych to dokazal zjistit.
michaelG

#6 Příspěvek od michaelG »

Zkušnosti také o tom není pochyb. Zazemi :D spíš zasedačku, člověk se cítí vedle svého auta jinak když do nej ma investovat dalších 20000 a ma ho na ocich při odbornem vykladu. Jak jsem napsal každého kdo umí se ma nalezite ocenit i když pomaha technika, bez ni by to stejne neslo. Jak jsem napsal DOPORUČUJI
Odpovědět