Zdravim mam E60 2004 s uzkym displejem a radiem bez changeru i bez BT. Rad bych si dodelal moznost pripojit USB s hudbou.. Lze to nejak udelat? FM receiver jsem zkousel ale neni to ono..
Nejsem si jistej, jestli to půjde do E60, kde je CD changer připojenej na optice
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Samozrejme ze to jde, ale cena je vyssi nez vetsina majitelu techto aut vstreba. Levne to nejde. Bohuzel. Nejrozumnejsi alespon podle meho je do toho vrazit velkou face CCC a par CD s oblibenyma mp troskama, v provedeni hifi to uz v petici hraje slusne. Sam to tak uspesne provozuju a nemam s tim zadny problem. Bohuzel mala navi pripadne bez navi a varianta stereo je v E6x velmi tragicka kombinace.
Kalimerooo píše:Chci se zeptat co by bylo potřeba v mém případě k dodělaní aux, usb, nebo mp3. Mám logic7 navi, changer, a malou obrazovku (business) rok 2003?
jedina rozumna zastavba v tvojom pripade by bola CIC.
Kalimerooo píše:Co to obnáší 5000,- 10000,- nebo 15000,- ?
Hele a moje dvd nečte nahodou mp3?
řekl bych, že za ty částky, co jsi vypsal neseženeš ani díly, natož tak práci...spíš si myslím tak 25000 cca...co jsem tak četl u lidí, co to absolvovali...
Kalimerooo píše:Co to obnáší 5000,- 10000,- nebo 15000,- ?
Hele a moje dvd nečte nahodou mp3?
řekl bych, že za ty částky, co jsi vypsal neseženeš ani díly, natož tak práci...spíš si myslím tak 25000 cca...co jsem tak četl u lidí, co to absolvovali...
myslim ze este ovela viac..... za 25000 nezozenies ani diely (nepocitam kradnute sady ktore predavaju z polska alebo litvy)
Kalimerooo píše:Chci se zeptat co by bylo potřeba v mém případě k dodělaní aux, usb, nebo mp3. Mám logic7 navi, changer, a malou obrazovku (business) rok 2003?
Pokud netrváš na USB, tak AUX retrofit cca 1500 + coding a mp3 je jen otázka softu, takže jen přehrátí.
aux je na dve veci, nejde ovladat z volantu a idrivem, takze toto je velmi tupe reseni, navic kvalita nic extra, rozhodne ne do aut ktere maji logic, budete zklamani ze to neni nijak velka hitparada. Navic prcat se s telefonem, no fuj.