Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Ochrana proti přivření - jak vypnout?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
nedbis

#1 Příspěvek od nedbis »

Zdravím, mohl by mi někdo poradit jak vypnu ochranu proti přivření u jednoho ze zadních oken. Ani podle návodu se mi to nepodařilo. Zapnul jsem ji nějakým způsobem (sám nevím jak :) ) a teď mi při každém nastartování vyskočí oranžová varovná hláška s vykřičníkem a nápis "side window anti-trap function" a okno se otevírá i zavírá na čtyřikrát. Není to životně důležité ale otravné :D pokud by teda někdo věděl jak na to, budu moc rád. Díky
stawros
Klubové ID: 1440
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od stawros »

Neni mozny ze mas precvaknutou detskou pojistku na tech dverich?
nedbis

#3 Příspěvek od nedbis »

S pojistkou jsem nic nedělal ale vyzkouším jestli to tím není. Díky
xdentist
Klubové ID: 1473
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od xdentist »

mě se tohle stalo jednou u dveří spolujezdce - vyděsil jsem se co s tím budu dělat a nadával na ten krám plnej elektroniky :)

Stačilo vypnout a zapnout zapalování, oknem manuálně sjet až dolu a nahoru a najednou vše fungovalo a funguje stále... Byla to jen chyba v načtení pozice okna.
nedbis

#5 Příspěvek od nedbis »

To jsem si taky myslel, že to po vypnutí motoru a zase nastartování samo bude jezdit jak má, ale pořád to nefunguje. Jen mi to stále vyhazuje chybu :(
xdentist
Klubové ID: 1473
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od xdentist »

Zkus to okno manuálně projet až dolů, pak nahoru a to ještě jednou zopakuj, pak hned vypni a zapni zapalování (úplně) jestli se něco nezmění. Pokud to nepomůže tak ještě zkus sjet oknem úplně dolů, pak vypnout a zapnout zapalování a vyzkoušet.
Odpovědět