Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Brzdová kapalina E39 2002 530D
-
ajo =) No já to hledal na heurece a zrovna u tohohle nebyl ten suchý bod vidět... http://kapaliny.heureka.cz/ate-sl-6-dot ... ecifikace/Vlasta píše:* suchý bod varu 265°C
* mokrý bod varu 170°C
Jaký je mezi těmi body varu vlastně rozdíl?

Suchý bod varu je bod varu brzdové kapaliny, která neobsahuje vodu (0% vody, tj. okamžitě po otevření originálního balení).
Mokrý bod varu představuje kritickou hodnotu teploty varu brzdové kapaliny, která obsahuje maximum přípustného množství vody a je stanovena normou pro každý jednotlivý druh brzdové kapaliny.
Mokrý bod varu představuje kritickou hodnotu teploty varu brzdové kapaliny, která obsahuje maximum přípustného množství vody a je stanovena normou pro každý jednotlivý druh brzdové kapaliny.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Klubové ID: 989
Tak proč nezajedeš to servisu kde mají tlakovou plničku. Osobně jezdím jen tam, čistá práce, komplet nová brzdovka ATE SL Dot4 1l, práce cca 30min i s pokecem s technikama a cena cca 350,-.KamilRT píše:Mám právě v plánu udělat výměnu brzdový kapalinybeny-maser píše:DOT 4 a můžeš jí preventivně vyměnitBude to určo zážitek
![]()
![]()
Jsem ajťák - tohle je pro mě úplně nový level
Aha =D Já myslel, že za to budou chtít víc =D A kam v Brně? =DBirkoff píše:Tak proč nezajedeš to servisu kde mají tlakovou plničku. Osobně jezdím jen tam, čistá práce, komplet nová brzdovka ATE SL Dot4 1l, práce cca 30min i s pokecem s technikama a cena cca 350,-.KamilRT píše:Mám právě v plánu udělat výměnu brzdový kapalinybeny-maser píše:DOT 4 a můžeš jí preventivně vyměnitBude to určo zážitek
![]()
![]()
Jsem ajťák - tohle je pro mě úplně nový level