Zdravim, potřebuji poradit, měnil jsem olej auto jsme měl na nájezdech, takže předek nahoře zadek dole. Vypustil jsme olej nechal vykapat dlouho. Vyndal víčko, vložku olejovýho filtru nehcal vykapat.
Potom jsem dal vložku olej. filtru, výpušťák. Stlačil jsem auto na rovinu nalil jsem 6,5l oleje a nastartoval nechal běžet cca 10 min ... Chcípnul jsem to po cca 20 min jsem změřil olej a je tam lehce přes jak je to možný, nestekl všechcen olej jak to bylo nakloněný ? je tam toho oleje moc ??? Se mi zas nezdá na V6
Prosím o rady díky moc
( BMW E34 520i 24V Vanos )
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw e34 520i olej
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no je to jednoduché, výpušťák je vymyšlený tak, že vše vyteče jen když je auto na rovině, tedy ti tam půl litr cca zůstal tím, že to bylo do kopce
jinak motor potřebuje 6,5 litru tedy teď tam máš víc, proto je to nad ryskou
a poslední věc pokud máš v BMW motor V6, tak bys byl první, jedná se totiž o R6, V jsou jen V8, V10 a V12 a prototyp V16
jinak motor potřebuje 6,5 litru tedy teď tam máš víc, proto je to nad ryskou
a poslední věc pokud máš v BMW motor V6, tak bys byl první, jedná se totiž o R6, V jsou jen V8, V10 a V12 a prototyp V16