Napr. do oktavky ze zkusenosti vim ze sklopim 2/3 zadni sedacky, sundam predni kola a nasoupu tam 3kola nastojaka, tri lidi i s vecma a trada na vikend. Ale do E46 musim pokladat jedno pres druhy apod. machinace a to je oser... Tudiz je 5er natolik vysoka aby se tam veslo jak to kokty... ? Jezdim Trail/AM 140-160zdivhy takze samo z HTckama srovnavat nelze.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e61 a kolo v kufru...
-
Tehu
- Klubové ID: 1770
Tak nejak poprosim je tu nejaky biker ??? Zajima me vyska kufru asi tak nejak viz foto...
Ja mam E46 touring a s prostorem je to katastrofalni ze me to cim dal vice dohani k prodeji a to jsem tak spokojenej
a koupi 5er v touringu a mam obavy aby se mi tam vesli kola na stojaka...
Napr. do oktavky ze zkusenosti vim ze sklopim 2/3 zadni sedacky, sundam predni kola a nasoupu tam 3kola nastojaka, tri lidi i s vecma a trada na vikend. Ale do E46 musim pokladat jedno pres druhy apod. machinace a to je oser... Tudiz je 5er natolik vysoka aby se tam veslo jak to kokty... ? Jezdim Trail/AM 140-160zdivhy takze samo z HTckama srovnavat nelze.
- Přílohy
-
- prosim pripadne o zmereni... :-) dekuji
- bm5560_44151d7819c30.jpg (30.74 KiB) Zobrazeno 796 x
- Sweden
- Klubové ID: 2669
změřený to nemám,ale jediný jak ti můžu momentálně poradit je to,že když jsem měl fulla GT 26" tak se mi tam přední demontovaný kolo na stojáka vlezlo tak tak...teď mám fulla Specialized 29" a přední demontovaný kolo se mi tam na stojáka nevleze,myslím tím na stojáka úplně kolmo,ne nějak ze šikma apod.Všude okolo se vejde spousta dalšího haraburdí,v tomhle je myslím e61 vůčí e46 celkem nesrovnatelně lepší.Samozřejmě je ale asi nejlepší rvát biky na střechu 
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
-
Michal-E39