Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jaké xenon výbojky
Vyndal jsem tu špatnou A to OSRAM xenarc, koupil jsem zatim jen jednu na zkoušku, co kdyby svítila stejně na jednicku jako ta druhá - uplně bíle. Ale hle ona svítí lehce o žluta, není to téměř patrné, srovná se to do běla, nebo mám koupit jiné obě žárovky? Chci jak svítí nové auta úplně luxusní bílé světlo.
-
- Klubové ID: 2855
ano, myslím si, originál je opravdu jen 4300k a tuším Phillips. Já mám teď v autě 5000k a vidím fakt dobře, jestli si pamatuji, tak mám Osram.
Všude se doporučuje vyměnit vždy obě výbojky. Problém je v tom, že mají omezenou životnost, takže se může klidně stát, že pokud by jsi je měl v autě dlouho bude mít nová jinou barvu. Nehledě na to že i bar. teplota je přibližná, takže mohou být dvě série výbojek, které mohou svítit trochu jinak.
Ale dávat více než 5000, to už bych se bál. To světlo je jiné a v noci je opravdu hovno vidět. Jel jsem jednou s magorem, který měl 6000 a přišlo mi, že jedeme naslepo. To samé jsou klasické halogeny, které mají baňky zbarvené do modra, aby mělí bílé světlo.
Všude se doporučuje vyměnit vždy obě výbojky. Problém je v tom, že mají omezenou životnost, takže se může klidně stát, že pokud by jsi je měl v autě dlouho bude mít nová jinou barvu. Nehledě na to že i bar. teplota je přibližná, takže mohou být dvě série výbojek, které mohou svítit trochu jinak.
Ale dávat více než 5000, to už bych se bál. To světlo je jiné a v noci je opravdu hovno vidět. Jel jsem jednou s magorem, který měl 6000 a přišlo mi, že jedeme naslepo. To samé jsou klasické halogeny, které mají baňky zbarvené do modra, aby mělí bílé světlo.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Narazil jsem na jedny d1s philips 6000K a prijdou mi nejake moc levne za 860,-Kc, co jsem se tak dival prislo mi ze cim vetsi cislo u xenonu,tim vetsi cena, proto mi prijdou levne a nebo se mi to jen zda?? Treba to nebudou original.
Odkaz: http://www.xenony-levne.cz/xenony-levne ... svetlometu
Odkaz: http://www.xenony-levne.cz/xenony-levne ... svetlometu
-
- Klubové ID: 2855
přijde mi to docela divné. Osobně bych podobným věcem moc nevěřil. Jednou jsem koupil levné xenony a po první jízdě v noci jsem koupil originál. Na světlech není podle mne třeba šetřit, ale je to každého věc
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex