zdravim,vim,ze bez diagnostiky moc nezjistim,ale je to pokus nez se k nejake dorvu vcera jsem normalne dojel domu,dneska rano sednu do auta a rozsvitil se mi symbol auta na zvedaku,auto nejde nastartovat.mam uz ten novy klic,zasunu ho rozsvitim kontrolky,ale na tlacitko start nereaguje.nespusti starter a ani nejde zapnout klicek do polohy jedna tzn.bez brzdy a tlacitko start.vynulovane palubaky,hodiny radio zkratka vsechno.nevite v cem by mohl byt problem?do ted nebyl jediny problem.ten symbol uz nesviti a check je ok,zadna chyba.stojim venku,lije tam jako blazen takze nic moc na nejake laborovani.nevite nekdo,jestli tam je nejaka poistka na tu polohu 15 popr.kde?v noci byla docela bourka,nevim jestli to muze mit souvislost?prosim poradte mi nekdo,nenechte mne jezdit peugeotem je to 525d automat
tak a je to vyresene,matiz je jednicka,i kdyz se zapotil pomohl,drbal se tu v desti venku a pritom za par korun.pokud vam drbe elektrika tak doporucuju!
Drroman píše:tak a je to vyresene,matiz je jednicka,i kdyz se zapotil pomohl,drbal se tu v desti venku a pritom za par korun.pokud vam drbe elektrika tak doporucuju!
nejlepší je založit téma kvůli nějakému neřešitelnému problému a ukončit ho tím že je vyřešený a zdar... Což se takhle podělit o to kde byl problém a jak ho Matiz odstranil....Hmmm
Sweden píše:nejlepší je založit téma kvůli nějakému neřešitelnému problému a ukončit ho tím že je vyřešený a zdar... Což se takhle podělit o to kde byl problém a jak ho Matiz odstranil....Hmmm
Cim vic prozradim, tim vic prace mi ubude. Pak to muzu vzit, cele to hezky zavrit, investice odepsat a jit na pracak. A mam v tom tolik penez, ze si to proste nemuzu dovolit. A navic mne to bavi, takze na ten pracak bych docela nerad.
hlavně trošku smutný...
chápu matize, že z toho má kšeft...na druhou stranu, řekl bych, že málokdo má doma vybavení, co má matiz, jarax, mentuli...aby dokázal všechno zmáknout sám...osobně bych byl rád, kdyby mi někdo řekl, čím by to mohlo být a ačkoliv mám doma "diagnostiku", tak stejně bych raději jel za mentulim nebo třeba jaraxem - k oběma to mám docela blízko a dal jim "na pivo", než abych to sám zvrtal víc...
jen je pravda, že někdy tady opravdu člověk už pomoc nenajde...a místo dotazu by rovnou mohl poptat opravu...
Nebuďte smutní....
Čim schopnější mechanik, tim víc práce má a tím méně se musí bát pracáku.
Takový to tajnůstkaření ve mě vždycky vzbudí pocit.... ale co ať si to každej domyslí.
P.S. auta se budou pořád rozbíjet. Možná pořád častěji a častěji.
Naštěstí těch, kteří rádi poradí, je tu pořád převaha.
Tak to jsem se ted malem pocural smichy. Lidi kteri opravdu umi poradit tady spocitam na prstech jedne ruky pokud se jedna o elektronicke systemy v aute. Mam tim na mysli relevantni odbornou pomoc, ne tlachani o nicem. A ten kdo do toho alespon trochu vidi, dokaze ten problem odhalit uz z toho popisu, tak jako jsem jej tipoval ja ve svem uplne prvnim prispevku pred tim nez jsem vubec vyjel a nemylil jsem se. Nevidim sebemensi duvod sem cokoliv davat na zlatem podnosu, nedela to nikdo z nas az na svetle vyjimky at se vztekate sebevic.
zase z druhe strany,kdo z vas krome dvou lidi se aspon pokusil poradit?matiz z toho mozna ma kseft,ale jsem rad,ze vubec nekdo takovy existuje,prijel v patek odpoledne,tri mozna ctyri hodiny se tu s tim drbal v zime,desti a vzal si za to par korun.musel zaplatit vybaveni a verim,ze stravil mraky hodin badanim jak nase auta fungují.kazdy ma moznost toto podstoupit strasne by mne zajimalo kolik z vas by se podelilo o zkusenosti nerikam,ze nikdo,ale verim,ze vetsina by se chovala stejne jako matiz.nechci se nikoho dotknout,ale nemam pravdu?
Vy jste sasci panove,nemam slov co tady predvadite,nikdo nechce presny postup jak Matiz zavadu odstranil ale proste jenom informovat kde a z jakeho duvodu se problem vyskytnul apod.Osmdesat procent lidi ani nevi kde jednotka CAS nachazi natoz aby vedeli k cemu vsemu slouzi natoz aby tady nekdo mel potrebne vybaveni aby to odstranil,si myslite ze nekdo z druheho konce republiky pojede za Matizem do Opavy odstranit podobnou zavadu?Mno tak si to myslete Leta delam v mezinarodni doprave a kdybych se choval podobne jako vy,spis teda jako Matiz protoze zakladatel o problemu vi leda tak hovno,tak si v zivote nepokecam o problemech ktere v doprave cihaji protoze bych mel strach z toho ze mi nekdo sebere ksefty.Tezka schizofrenie panove
Sweden píše:Vy jste sasci panove,nemam slov co tady predvadite,nikdo nechce presny postup jak Matiz zavadu odstranil ale proste jenom informovat kde a z jakeho duvodu se problem vyskytnul apod.Osmdesat procent lidi ani nevi kde jednotka CAS nachazi natoz aby vedeli k cemu vsemu slouzi natoz aby tady nekdo mel potrebne vybaveni aby to odstranil,si myslite ze nekdo z druheho konce republiky pojede za Matizem do Opavy odstranit podobnou zavadu?Mno tak si to myslete Leta delam v mezinarodni doprave a kdybych se choval podobne jako vy,spis teda jako Matiz protoze zakladatel o problemu vi leda tak hovno,tak si v zivote nepokecam o problemech ktere v doprave cihaji protoze bych mel strach z toho ze mi nekdo sebere ksefty.Tezka schyzofrenie panove
Přesně!!!!!!!!!!!!!!Jinak nevím k čemu tyhle stránky vlastně jsou...pochopím byznys,to ano,ale taky trošku přemýšlejte....Tenhle přístup mi příjde jak v autorizováku!!!