Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e39 Touring Závada centrálu

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
ZaK
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od ZaK »

Zdravím lidi.
Z ničeho nic mi včera začal blbnout centrál. Několikrát po sobě zamkne, odemkne, zamkne, odemkne... V tu chvíli přestane fungovat tlačítko pro uzamčení u šajtrpáky. Při jakékoli rychlosti, dokonce i při stání na světlech, nebo parkovišti ale vždy při nastartovaném motoru. Zcela nahodile. Nemá na to absolutně vliv přejezd nerovnosti, nebo zapnutí něčeho z výbavy/příslušenství. Uzamčení při rozjezdu nakódované nemám.
Zkoušel jsem hledat, ale marně.
Neřešili jste to někdo? Dá se něco skrz tohle zjistit diagnistikou?
Perunwit

#2 Příspěvek od Perunwit »

já měl u E34 podobnej problém ale bylo jedno jestli motor běží nebo ne... zamkl jsem, odemklo se, zamkl jsem odemklo se... a pak to třeba zůstalo zamčený.

šel jsem tenkrát po pojistkách dle manuálu jsem všechny prošel a zjistil, že je to tam nahodile naskládaný tam kde měla bejt např. 7A, byla 30A apod. Potom co sem vše uvedl do normálního stavu auto fungovalo bez problémů.
ZaK
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ZaK »

U e34 jsem to měl tak jak píšeš, ale tam byla chyba v servomotorku. Tohle prostě dělá samo. Teď byl týden klid a dnes ejhle... dojedu na benzinku abych natankoval, chcipnu, vylezu, a než stačím šáhnout na víčko od nádrže tak "CVAK" a klíče v zapalování byly zamklé... :!: Krve by se ve mě nedořezal. Když už jsem chtěl po půl hodině brát do ruky šutr abych si otevřel okénko, tak si to slečna rozmyslela a odemkla se dobrovolně. Normálně si ze mě to auto dělá prdel...
Perunwit

#4 Příspěvek od Perunwit »

Tohle tě vyškolí. Mě se něco podobnýho stalo už taky a od tý doby ve všech autech, i novějších beru klíčky ze zapalování s sebou. Úplně chápu, jak ti bylo. Držím palce, abys to našel, mě už nic nenapadá.
Odpovědět