Zdravím lidi.
Z ničeho nic mi včera začal blbnout centrál. Několikrát po sobě zamkne, odemkne, zamkne, odemkne... V tu chvíli přestane fungovat tlačítko pro uzamčení u šajtrpáky. Při jakékoli rychlosti, dokonce i při stání na světlech, nebo parkovišti ale vždy při nastartovaném motoru. Zcela nahodile. Nemá na to absolutně vliv přejezd nerovnosti, nebo zapnutí něčeho z výbavy/příslušenství. Uzamčení při rozjezdu nakódované nemám.
Zkoušel jsem hledat, ale marně.
Neřešili jste to někdo? Dá se něco skrz tohle zjistit diagnistikou?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 Touring Závada centrálu
já měl u E34 podobnej problém ale bylo jedno jestli motor běží nebo ne... zamkl jsem, odemklo se, zamkl jsem odemklo se... a pak to třeba zůstalo zamčený.
šel jsem tenkrát po pojistkách dle manuálu jsem všechny prošel a zjistil, že je to tam nahodile naskládaný tam kde měla bejt např. 7A, byla 30A apod. Potom co sem vše uvedl do normálního stavu auto fungovalo bez problémů.
šel jsem tenkrát po pojistkách dle manuálu jsem všechny prošel a zjistil, že je to tam nahodile naskládaný tam kde měla bejt např. 7A, byla 30A apod. Potom co sem vše uvedl do normálního stavu auto fungovalo bez problémů.
-
- Kontaktovat uživatele:
U e34 jsem to měl tak jak píšeš, ale tam byla chyba v servomotorku. Tohle prostě dělá samo. Teď byl týden klid a dnes ejhle... dojedu na benzinku abych natankoval, chcipnu, vylezu, a než stačím šáhnout na víčko od nádrže tak "CVAK" a klíče v zapalování byly zamklé...
Krve by se ve mě nedořezal. Když už jsem chtěl po půl hodině brát do ruky šutr abych si otevřel okénko, tak si to slečna rozmyslela a odemkla se dobrovolně. Normálně si ze mě to auto dělá prdel...