Čaute, mám problém s rozebranim zadního okna na touru, přesněji se mi jedna o jeho vyrezani z rámu a nalepení na rám jiný ( nezrezly ) ale je problém v tom že nemůžu oddělit spínač na otevření okna právě od okna a nějakého kovu zevnitř, tak se ptám, je to nějak lisovane k sobě, nebo jen zrezle, popř. je tam nějaká pasticka aby to nebylo tak jednoduché ?? Jelikož už jsem jedno okno rozbil, tak se ptám jestli nemá náhodou někdo doma volně ležící neposkozene okno na toura díky za pomoc
Budes to muset odvrtat. Mezi sklem a ramem je mezera, takze to nejde ani poradne vymacknout aby ti neprdlo okno. A ano je to kov na hlinik takze je z toho nerozebiratelny spoj a jak jsem si sam vyzkousel tak staci rok a uz je z toho neresitelny problem hosi.
tak to je masakr, chtěl jsem to dát servisákovi taky k pořešení, odříznout a nalepit na nové.... to bude asi skoro lepší orvat to co to dá na čistej kov a pak protikorozně ošetřit a vys.... se na to.
Takže pánové, vzpomněl jsem si na vás i když později ale přece.. pro další majitelé sem dávám objednávací kód i cenu ještě jednou dík za pomoc.
Ložisko sterace : 61627067893 : cena 1616 kč