Zdarec. Hledam frajera co umi dobre s diagnostikou a je z Vysociny... Nejlepe Žďár n/S. a okolí, nebo Jihlava, možno i Pardubice. Znate nekoho? Potrebuju poradit. Diagnostiku mam, ale jaksi zkusenosti moc ne... Auto E61 2004 530D
Vážně nikdo? To člověk musí jezdit přes půl republiky za někým kdo to zná? Nebo neměl by někdo odkudkoli, kdo tomu rozumí chvíli čas třeba o víkendu? Potřebuju vyřešit pár věcí, že bych zavolal a radil by mi po tel. co mám dělat (diag. mám)... Můžem se i domluvit, že když mě dokáže poradit pošlu mu třeba peníze na účet za pomoc. Pořád nikdo?
OK. Poradí někdo jak zrušit kontrolu zadních blinkrů? Měnil jsem za ledkový a hlásí to chybu. A taky jsem se dočetl, že jde nakódovat, aby auto nehlídalo zátěžovou dečku u spolujezdce. Zřejmě je prasklá a hlásí mi chybu palubák a vypíná mi to i airbagy... Umíte někdo poradit?
No to je super Konečně někdo! Klidně můžu dojet k Bystřici podle toho jak se ti to bude hodit. Napiš kdy bys měl čas a já se přizpůsobím. Tel. ti hodím do SZ. Kdyžtak mi můžeš poslat svůj, ať si můžem zavolat před setkáním.