Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
odstraňuje tu někdo DPF? popřípade EGR?
-
-
-
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
zkus si o tom trošku počíst chytráku...nejen na DPF je více úhlů pohledu - jeden tvrdí, jak je skvělý, bo má nerezové čisté krásné koncovky...druhý trošku třeba tvrdí, že naopak škodí..bo klasické saze ti zachytí sliznice v nosu apod...a mikročástičky, co zůstanou z DPF jdou rovnou do plic...
navíc zajeď na výlet do Ostravy, Havířova nebo v podstatě jakéhokoliv velkého města a nadýcháš se za den více svinstva než za rok ježdění za takovým "chrochtákem"
a proč si dobíráš tazatele - je spousta lidí, co si dokáže to DPFko, EGR apod. prohodit když je potřeba za nové, ale někdo se k tomu staví způsobem - proč bych měl dávat raketu za něco, co mi kurví motor?
navíc zajeď na výlet do Ostravy, Havířova nebo v podstatě jakéhokoliv velkého města a nadýcháš se za den více svinstva než za rok ježdění za takovým "chrochtákem"

a proč si dobíráš tazatele - je spousta lidí, co si dokáže to DPFko, EGR apod. prohodit když je potřeba za nové, ale někdo se k tomu staví způsobem - proč bych měl dávat raketu za něco, co mi kurví motor?
To já jich potkávám podstatně víc s vykuchanejma katalyzátorama u benzíňákuhonzabiker1 píše:Tazatel si evidentne koupil auto, u ktereho nema na odpovidajici servis.
Debilu s chrochtakama, za kteryma zustavaji pri kazdem pridani plynu oblaka dymu potkavam kazdy den vic, nez dost..
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Ty jsi teda inteligent.... Neplet si BMW se Skodovkama. Ono takovy auto s vykuchanym DPF nemusi zakourit vubec.honzabiker1 píše:Tazatel si evidentne koupil auto, u ktereho nema na odpovidajici servis.
Debilu s chrochtakama, za kteryma zustavaji pri kazdem pridani plynu oblaka dymu potkavam kazdy den vic, nez dost..
U auta s vyndaným katíkem rozhodně ne. A zplodiny jsou ještě škodlivější, než u naftyVesa88 píše:Benzin voni...
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Na mě na netu blikla tato reklama -> http://www.fap-dpf-filtry.cz
honzabiker1 píše:Tazatel si evidentne koupil auto, u ktereho nema na odpovidajici servis.
ty musíš být hroznej "psycholog" mi napsat kup si benzín

v benzínu mám Toyotu Landcruiser V8 4,7 i .......
takže si se hodně netrefil...
a to, že někomu čoudí vejfuk, neznamená, že je DEBIL, jen nemá dostatek informací jako ty, ale ty ja asi nemáš taky, když hned někoho soudíš aniž bys něco věděl ...