Dodelaval jsem si do auta BT telefon, respektive jen loketku s jednotkou, misto drzaku na telefon je tam vanicka a tlacitko, vi nekdo jestli to bude fungovat, kdyz nemam pripojenou antenu a odpojil bych konektor v loketce?
Antena by totiz mela byt jen k telefonu, ktery se pripoji, takze tam by problem byt nemel, tlacitko je na sparovani telefonu, kdyz uz ale sparovany bude, neni potreba, tudiz by ani nemelo vadit odpojeni "vanicky" s tlacitkem od auta, ze?
Diky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 Bluetooth telefon
Kabelaz vcetne modulu mam komplet natazenou, ale abych zjednodusil otazku, prakticky mi jde o to, jestli bluetooth jiz sparovane s telefonem bude fungovat jak ma bez zapojeneho konektoru do loketky..
Aby jsem nevypadal jako blazen, chci si predelat loketku opet na oteviraci (zachovat ale tu co tam je, tedy s "telefonem") s tim, ze u toho samozrejme nemuze byt vanicka s tlacitkem pripojena ke zbytku kabelaze..
Aby jsem nevypadal jako blazen, chci si predelat loketku opet na oteviraci (zachovat ale tu co tam je, tedy s "telefonem") s tim, ze u toho samozrejme nemuze byt vanicka s tlacitkem pripojena ke zbytku kabelaze..
Jo, fungovat to bude, akorát budeš muset někam nainstalovat párovací tlačítko nebo párovat diagnostikou přes OBD2
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic