Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

materiál na přešití sedaček

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
EdyBoyS

#1 Příspěvek od EdyBoyS »

kde se dají sehnat originální materiály na přešití sedaček?? mám na mysli, třeba tu středovou látku, co má E39 na alcantarovych sedačkách, viz foto

Obrázek

a nebo ten alcantarový materiál (šedý samet neboli broušená kůže) kterými je pošité boční vedení sedačky..

chci kupovat sedačky v elektrice a s výhřevem, ale všude jsou jen kožené a případně z obyčejné látky, tak bych si to chtěl nechat přešít...
protože alcantarové sportsitze v elektrice a s výhřevem jsou snad nesehnatelné....
thundercat

#2 Příspěvek od thundercat »

zkus třeba tu

http://www.latka.cz/alcantara-automobil.html

různý semiše a broušený kůže pak mají v obchodech kde prodavají metráže látky

jinak pěkný sedačky - skoro jako moje - úplně stejný jako moje :D
taky mám výhřev, ale nejsou v elektrice
horan
Klubové ID: 4040

#3 Příspěvek od horan »

A co se treba zeptat primo calounika. Ja nechaval loni presivat sedacky do scirocca a mel tam vzorniky od skodovky... A to byl jen malej soukromnicek. Nekdo provarenej jich bude mit urcite vic.
Jen nepocitej s tim, ze to bude za flasku krabicovyho vina.
Tecto

#4 Příspěvek od Tecto »

No, jestli si to budeš šít sám, tak bych sháněl látku. Pokud ti to ale bude dělat čalouník, sháněl bych raděj čalouníka.
Myslím, že nejlepší kontakty na opravdové fachmany mají veterán kluby. Ti to řeší stále. Takto jsem řešil třeba i plátěnou střechu na starou Feldu, takže opravy, repase a přešívání sedaček tito lidi řeší celkem často a věř, že jim jde opravdu o kvalitu. V tom na tom budeš stejně. A věřím tomu, že ne všichni dobří čalouníci budou nezaplatitelní. Vždy se najdou dobří za slušné peníze. Chce to hledat.
maguli
Klubové ID: 1680

#5 Příspěvek od maguli »

U nas v Brně na Cejlu je firma co šije hodně kvalitni potahy ma stejnou latku c shaniš. Před lety jsem si u nich nechaval přešit sedadla do e30
Tecto

#6 Příspěvek od Tecto »

A opravujou i kožená sedadla?? Potřeboval bych zaretušovat nějaké odřeniny na loketní opěrce. Kde to v Brně je?
EdyBoyS

#7 Příspěvek od EdyBoyS »

maguli píše:U nas v Brně na Cejlu je firma co šije hodně kvalitni potahy ma stejnou latku c shaniš. Před lety jsem si u nich nechaval přešit sedadla do e30
a na kolik tě to přešití vyšlo?
e155
Klubové ID: 3041

#8 Příspěvek od e155 »

Tecto: mrkni na http://www.peceokuzi.cz. Mám osobní pozitivní zkušenost. Jsou moc šikovní, po domluvě jsou schopni dojet za tebou, dle druhu opravy.
Tecto

#9 Příspěvek od Tecto »

Dík za info, dível jsem se že jsou nkde od Českého Šternberka. No uvidím, nepsal jsem jim. Vidím, že jsi z Boskovic. Já pracuju v Protivanově :)
Odpovědět