Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 ráno přestala brzdit
Ahoj. Dneska ráno jsem natočil auto a když jsem šlápnul na brzdu, tak v tom něco křuplo a pedál stvrdnul. Pak jsem se rozjel a chová se to tak, že je to na první šlápnutí abnormálně citlivý. Sem letěl na sklo. A pak to stvrdne a nebrzdí to. A takhle dokola. Řeknu k tomu ještě to, že jsem před časem řešil po dešti vodu v posilovači. Že by tam něco zůstalo a teď když bylo -11 to zamrzlo?? Neví někdo??
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
tak tak, E39 je v některých věcech docela nepodara, kluci moc nepřemýšleli když to dělali, ještě že E38 ničim takovym netrpí.
každopadně sunduje u řidiče pylovej filtr, budeš to tam mít zamrzly, nějak to rozmrzal, fén, horká voda apod, dole pod brzdovým posílovačem se nachází odtok kterej bude ucpanej bordelem, ten pořádně pročisti.
doporučuju pravidelně čistit a proplachovat.
mužeš se kvuli tomu docela hezky nabourat a u benzína to muže navíc zkurvit motor, pár takových už jsem tu měl.
každopadně sunduje u řidiče pylovej filtr, budeš to tam mít zamrzly, nějak to rozmrzal, fén, horká voda apod, dole pod brzdovým posílovačem se nachází odtok kterej bude ucpanej bordelem, ten pořádně pročisti.
doporučuju pravidelně čistit a proplachovat.
mužeš se kvuli tomu docela hezky nabourat a u benzína to muže navíc zkurvit motor, pár takových už jsem tu měl.
-
Killingman
- Kontaktovat uživatele:
Prosím tě, nebude to dobrý. Jakmile se ti tam jednou dostane voda, už to nebude dobrý nikdy. Leda nový díl! (a za čas to řešíš znova
) )
Dej si na to bacha, mě jednou moje exE39 silně vypekla, měl jsem to od baráku jen po rovince a pak dole pod kopcem křižovatka, brzdil jsem i očima když to debil předemnou na hlavní na tý křižovatce neznaje značek zabrzdil... A to jsem měl odtok čištěnej pravidelně...
Dej si na to bacha, mě jednou moje exE39 silně vypekla, měl jsem to od baráku jen po rovince a pak dole pod kopcem křižovatka, brzdil jsem i očima když to debil předemnou na hlavní na tý křižovatce neznaje značek zabrzdil... A to jsem měl odtok čištěnej pravidelně...