Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
520D F10 kombi - Nadmerna spotreba a zamlzene celni sklo
Zdravim,
Rad bych znal vas nazor na nasledujici:
Koupil jsem si ojete BMW 520D F10 kombi (vyrobeno listopad 2010), najeto cca 60.000. Auto je ve skvele kondici, jako nove. Hlavni duvod koupe bylo pohodli, design, slusny vykon a nizka spotreba. Je to moje prvni BMW (predtim Mercedes 180C 2.0 kupe).
A mam pocit ze spotreba je mnohem vyssi nez zminuji recenze a vyrobce.
Ted mam na pocitaci pouhych 566 Km od posledniho natankovani. Auto mam asi 2 mesice a mam pocit, ze na prvni plnou nadrz jsem najel asi 700 km, coz je o neco vic ale stejne mi to prijde malo, na auto, kde by se spotreba mela pohybovat mezi 5-8 l/100km. Jezdim stale stejne trasy a to pekne v klidku - zadne rychle rozjezdy atd... Proste pohodicka.
A muj druhy problem je, ze se zevnitr zamlzuje predni sklo, ale rekl bych ze je to zamlzene mnohem vice nez u vsech aut co jsem vlastnil predtim a odmlzeni nekdy trva i 7 minut.
Kdyz uz jsem u toho skla, nefunguje mi vubec automaticke sterace. Pokud je aktivuji, stetre to jednou a pak uz nic.
Tot vse.
Predem vsem dekuji za rady a tipy.
Martin
Rad bych znal vas nazor na nasledujici:
Koupil jsem si ojete BMW 520D F10 kombi (vyrobeno listopad 2010), najeto cca 60.000. Auto je ve skvele kondici, jako nove. Hlavni duvod koupe bylo pohodli, design, slusny vykon a nizka spotreba. Je to moje prvni BMW (predtim Mercedes 180C 2.0 kupe).
A mam pocit ze spotreba je mnohem vyssi nez zminuji recenze a vyrobce.
Ted mam na pocitaci pouhych 566 Km od posledniho natankovani. Auto mam asi 2 mesice a mam pocit, ze na prvni plnou nadrz jsem najel asi 700 km, coz je o neco vic ale stejne mi to prijde malo, na auto, kde by se spotreba mela pohybovat mezi 5-8 l/100km. Jezdim stale stejne trasy a to pekne v klidku - zadne rychle rozjezdy atd... Proste pohodicka.
A muj druhy problem je, ze se zevnitr zamlzuje predni sklo, ale rekl bych ze je to zamlzene mnohem vice nez u vsech aut co jsem vlastnil predtim a odmlzeni nekdy trva i 7 minut.
Kdyz uz jsem u toho skla, nefunguje mi vubec automaticke sterace. Pokud je aktivuji, stetre to jednou a pak uz nic.
Tot vse.
Predem vsem dekuji za rady a tipy.
Martin
-
PPetr
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm ticha velká zavist. Já se starou 535d 210kw a svítí na me průměr 10,5. Blby popojizdky a zácpy.talio2 píše:táta má 530xd f10 190kW a jezdí dlouhodobý průměr (podle tankování 6,5)VRsix píše:presne tak, kabinovy filtry a co se tyce spotreby, je to spotreba spise trilitru, takze asi neco neni v poradku
--což mě pěkně sééééére
Všiml si někdo, že tu každý druhý vlákno dřív či pozdějš skončí u spotřeby? Každej má jinej styl jízdy a jinou skladbu silnic. Obecně bych řešil jen to co se nějak zásadně liší od údajů výrobce. Rozhodně nemá cenu plevelit vlákno prostou informací komu to kolik bere.
V zásadě je možný jezdit za míň, než uvádí výrobce. Ale chlubit se tim? Představte si jakej styl jízdy se za tim skrývá!!!
Znam kluka, kterej jezdil pochcávkou za 3,5l. Na 80km/h měl pomyslnej kolík a nikdy nejel víc. Šestku tahal od volnoběhu. Fakt nasrat!!
V zásadě je možný jezdit za míň, než uvádí výrobce. Ale chlubit se tim? Představte si jakej styl jízdy se za tim skrývá!!!
Znam kluka, kterej jezdil pochcávkou za 3,5l. Na 80km/h měl pomyslnej kolík a nikdy nejel víc. Šestku tahal od volnoběhu. Fakt nasrat!!
to je prostě průměr za vše co jezdí.. moc se s ním nevidím tak nevím, ale hodně dělá ten osmikvalt a i ho baví ten ECOpro režim ( a to mě taky séééérePPetr píše:Hmmm ticha velká zavist. Já se starou 535d 210kw a svítí na me průměr 10,5. Blby popojizdky a zácpy.talio2 píše:táta má 530xd f10 190kW a jezdí dlouhodobý průměr (podle tankování 6,5)VRsix píše:presne tak, kabinovy filtry a co se tyce spotreby, je to spotreba spise trilitru, takze asi neco neni v poradku
--což mě pěkně séééééreTo jsou ale určitě mimo město a dálky ne???