Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E65 750i nestartuje
Zdravím, mám problém s autem někdy startuje chvíli někdy ne, jak za studena tak zatepla. Před půl rokem sem to vyřešil u BMW v NDR výměnou CAS modulem. Nyní mám tu samou chybu. Odvezl jsem jim to na reklamaci bylo mě řečeno, že to tím nemůže znovu být. Po týdnu se ozvali, že chybu opravili a druhý den znovu telefon, že zase nestartuje. Co by ste mě poradili, jak postupovat dál? Už si nevím rady. A platit za nic se mě taky zrovna nechce. 

- kawaman
- Klubové ID: 3927
Nevím, proč spoustu lidí řeší dálku. Když si spočteš, kolik necháš v autorizáku, kteří si s tím navíc neví rady a následně to stejně musíš zavézt k někomu, který tomu rozumí, tak přece nějaká dálka vůbec nehraje roli.
Spíš by bylo lepší to hned, klidně přes celou republiku, zavézt někomu jako je Jarax nebo Snejk a ušetří ti to spoustu starostí i peněz, toť vše..
Spíš by bylo lepší to hned, klidně přes celou republiku, zavézt někomu jako je Jarax nebo Snejk a ušetří ti to spoustu starostí i peněz, toť vše..
no například já do Olomouce 5 hodin jízdy to je 10 hodin čistý jízdy tam a z5 to + sehnat ochotnýho člověka kterej to se mnou absolvuje 2x a při mém vytížení mám volný den 1x- 2 x do měsíce
asi největší důvod bejt šikovnej mechanik v okolí tak autorizák okamžitě zavrhnu naposled mě rozpraskali lišty a když sem si stěžoval tak mi řekli, že mám smůlu, že se to stává
teď sem to tam znovu šel řešit o5 z časovýho hlediska

Vem to tak, že to odvezeš někomu, kdo ty auta dělá a zná. Sice projedeš nějaké peníze, ale zase kluci na to mrknou a hned řeknou. Takhle to odvezeš někomu, kdo ty auta nezná a bude laborovat. Ještě pokazí něco jiného a ten čas laborováním zaplatíš navíc. S oběma jsem už měl čest a nejsou to žádní namachrovanci, co tě ještě seřvou, že máš takového sráče
.