Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e38 740d - po repasu turba netáhne

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
kumi

#1 Příspěvek od kumi »

Ahoj potřebuju radu prosím,koupil jsem od kamaráda e38 740d s poškozeným pravým turbem,dal jsem ho na repas,a ted auto netáhne jak má.z 10šlapnuti na plyn se 7x rozjede jak nejakej 2litr a 3x tahá tak jak ma.vyměnil jsem všechny filtry,diagnostika psala váhu vzuchu tak tu jsem taky koupil novou a porad to nejede.porad to pise regulace plniciho tlaku 1E30,je tam jeden vetil,co si myslim ze by to mohl byt,jenze když odpojim konektor tak tam žádná změna není.nesetkali jste se s tim uz někdo?diky za rady.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od JaraX »

nepřijde mi rozumny dělat jedno turbo, ty obě turba musí tlačit stejně aby to auto dobře fungovalo, lepší udělat obě, a repas je problém.
pokud je tam elektronicka regulace což si matně pamatuju že je, tak je lepší dat ty turba nové.
ale taky to chce zdiagnostikovat pořádnou diagnostikou, ista by mohla na něco přijít
kumi

#3 Příspěvek od kumi »

V tydnu zjistim kolik ty turba tlaci,ale ta hridelka na tom druhym byla v pohode,tak proto jsem nemenil obe,navic ja si to auto nehodlam nechat,chci to jen dat do poradku,prodat a koupit 740i,ja nejak ty nafty nemusim,kvuli temto problemum. :wink:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od JaraX »

tak snad se to povede, dát naftu "dohromady" není jen tak
první se pokus dosáhnout rovnoměrných plnících tlaků
Odpovědět