Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65 praskaní od zadního okna
Ahoj klubáci , neřešil jste někdo divný zvuky od zadního skla při přejetí nerovností? Zjistil jsem že to dělá kufr. Zajímalo by mě jestli je nějaký těsnění přímo na víku kufru, protože tam žádný nemám. Mám jen těsnění na kastli,kde doléhá víko kufru pro zavření. Zvuk je to otřesnej, nedá se s tím jezdit. Záváda se projevuje jen když mrzne. Když je teplo,nedělá to.
- vlastnemec
Tak v mým případě to určitě nebylo roletou ani odlepujícím se oknem. Bylo to jak napsal Snejk . Přimrzlej led na okně. Po přejetí nerovností víko kufru vibruje a vydává to tyhle šílený zvuky. Zkoušel jsem popojíždět i s otevřeným kufrem - zvuky se už neozývaly.Když jsem seškrábal led z okna,taky to přestalo.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
mfojtu píše:Tak v mým případě to určitě nebylo roletou ani odlepujícím se oknem. Bylo to jak napsal Snejk . Přimrzlej led na okně. Po přejetí nerovností víko kufru vibruje a vydává to tyhle šílený zvuky. Zkoušel jsem popojíždět i s otevřeným kufrem - zvuky se už neozývaly.Když jsem seškrábal led z okna,taky to přestalo.
Dela mi presne to stejne E63...taky jsem se vcera lekl co se deje,po ocisteni kufru vse OK.
Re: E65 praskaní od zadního okna
Oživím tohle téma, dnes ráno jsem zažil ono skvělé vrzání a řeknu vám, to byl zážitek! V autě nešlo jet, šílené zvuky to vydávalo!
Zkusím příště pořádně oškrábat okno a uvidím, zda to pomůže. Ja totiž nikdy neškrabu, vždycky přijdu do téměř roztátého auta díky webastu
Jo a ještě ke všemu jsem měl defekt
naštěstí vozím s sebou kompresorek a šroubek dobře těsnil.
Zkusím příště pořádně oškrábat okno a uvidím, zda to pomůže. Ja totiž nikdy neškrabu, vždycky přijdu do téměř roztátého auta díky webastu

Jo a ještě ke všemu jsem měl defekt

- vlastnemec
Led to nedělá, zadní okno jsem měl bez ledu a vrzalo to, nakonec jsem vypozoroval, že to dělá ta "gumová" lišta co je za odtokovým kanálkem těsně za hranou víka kufru a to jen pokud je pořádně zmrzlá a natáhlá vodou.
Já teď večer očistil hranu víka od tenké vrstvy ledu a je po vrzání..zvláštní, že se to takhle projevuje
jo jo taky uz jsem si letos zaskripal. sem se lek ze uz se nedockam ale nezklamalo...
Mě to dělá taky..... pouze když je námraza na okně.Jak to roztaje je klid.. zřejme problém všech E65
BMW E65 750i 2006
Ex: BMW E61 530D 2005
Ex: BMW E61 530D 2005
Mně to nedělá a doufám, že dělat nebude.
-
- Kontaktovat uživatele:
také to nemám 

To vám gratuluju
ja prstem přejel hranu kufru a bylo po problému. Zkusím to něčím namazat