auto za studena nastartuje na první cvaknuti po 10 minutách jízdy chcípnu a nenastartuju motor 2x cvakne a zaklopí se lopatka vzduchu. máte nějaké zkušenosti? baterka dobrá dobíjí na 14,5. tuto chybu jsem měl již 3 měsíce zpátky ale to pokaždý do 5 minut nastartovalo pak byl klid až do teď. Nyní jsem stál na místě 2 hodiny. Nezdá se mě že by to bylo startérem nebo se pletu. Je k němu špatný přístup nemohl jsem zkusit ani klasicky poklepat. Má s tím někdo zkušenost. ?? díky za info.
a to by ten modul přesto poslal signál do motoru když mě to tam 2 x cvakne ? každopádně kouknu na to. Když to je studený tak to chytne pokaždý okamžitě. Dík za tip
jo už jsem mu to říkal,
divím se že o tom málo kdo ví, takže za domácí ukol si každý majitel E65 a E66 zkontroluje táhlo nad nohama řidiče, je tam bílej "šroub" co se otočí o 90 stupnu a vypadne táhlo
Byl to startovaci modul. Nakonec sem s tim musel do nemecka do BMW. Akorat me tam jako bonus znicili supliky. Jeden jde pouzel velkou silou zavrit a druhy se neotevre vubec. Takže mám zase další pruser... )
JaraX píše:jo už jsem mu to říkal,
divím se že o tom málo kdo ví, takže za domácí ukol si každý majitel E65 a E66 zkontroluje táhlo nad nohama řidiče, je tam bílej "šroub" co se otočí o 90 stupnu a vypadne táhlo
díky za domaci ukol JaraXi, o tomhle sem nemel tuseni.... nekdy se to muze hodit....
to ja nevim jak tam vlezli. každopádně vím, že věci co mám celý život v dolním šuplíku sem měl naházený v horním... a vím že když sem jim to předával tak to fungovalo a hned jak sem to dostal tak to bylo kaput.... celkem mě to překvapilo od autorizovanyho bmw prodejce