Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 - lednicka na sampus
Místa v kufru zabírá dost a přímo uprostřed, měl sem ji v autě a spíš mi překážela v kufru, jestli chceš dodělávat, tak kupec mého auta ji bude dávat na 99% pryč a cena bude kolem 10tis, za skivak je výměna celkem jednoduchá a Snejk nebo Jarax ti ji určitě namontujou...
U mě to byla nejspíš S525A kühlbox
U mě to byla nejspíš S525A kühlbox
ony sou dva tipy, kompresorová a pak bezkompresorová co využívá přední klimu, resp kompresor na motoru, takže se musí tahat k lednici trubky, což bude dost oser.
co se týče výkonu chlazení tak je to pecka, šampus vychladí celkem rychle, ale je to fakt když jezdí člověk hodně ve 4, pokud jede ve dvou, nikdo nebude zastavovat aby si šel dozadu pro pití, hlavně když je vepředu chlazená loketka.
co se týče výkonu chlazení tak je to pecka, šampus vychladí celkem rychle, ale je to fakt když jezdí člověk hodně ve 4, pokud jede ve dvou, nikdo nebude zastavovat aby si šel dozadu pro pití, hlavně když je vepředu chlazená loketka.
Po face:
http://www.realoem.com/bmw/cs/showparts ... Id=64_1395
Ta je větší, respektive má větší kompresor...
http://www.realoem.com/bmw/cs/showparts ... Id=64_1395
Ta je větší, respektive má větší kompresor...
Jo, zabere hodně místa a osobně nevidím žádný přínos. Jestli si to pamatuji dobře, tak když vyndáš podlážku v kufru, tak cca na úrovni rezervy je už přepážka oddělující kufr od lednice. Je fakt dost velká.
Jak píše JaraX, pokud cestuješ v 1 / 2 tak nebudu stavět, abych si vyndal pití. Nehledě na to, že do středové lokekty ze vejde 1.5l lahev. Možná i 2 nebo 3.
Jak píše JaraX, pokud cestuješ v 1 / 2 tak nebudu stavět, abych si vyndal pití. Nehledě na to, že do středové lokekty ze vejde 1.5l lahev. Možná i 2 nebo 3.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
zadní idrive - pecka (to ted s malym s hodně využíváme, ani jsem nečekal že se to tolik využije)
zadní komforty - pecka
ale ta lednička nevím, zbytečně to bere místo v kufru, když jedu řecku, tak je to pro mě prostě dalších 40 litrů olivovýho oleje navíc co mužu naložit, kdyby to nežralo kufr tak už ji mám. Jedno jsem byl tchánovou ex sedmou ve švajcu, a tam se zadní lednička hodila, dovezl jsem ju plnou sýrů.
zadní komforty - pecka
ale ta lednička nevím, zbytečně to bere místo v kufru, když jedu řecku, tak je to pro mě prostě dalších 40 litrů olivovýho oleje navíc co mužu naložit, kdyby to nežralo kufr tak už ji mám. Jedno jsem byl tchánovou ex sedmou ve švajcu, a tam se zadní lednička hodila, dovezl jsem ju plnou sýrů.
Záleží kdo jak využívá kufr, když sem jel do Barcelony tak sem vyměnil u snejka lednici za skivak a vezl hokejky pro všechny, zbytek letěl, já s ženou jel autem, když sem jel třeba na turnaj do tölzu tak sem vezl ještě spoluhráče a 2hokejové tašky do kufru s lednicí nedáš, takže jedna jela na zadních komfortech a z toho sem vážně radost neměl... A to sem měl tu menší variantu, zato na golf se ti vejdou do kufru bagy pro 5lidí, je to o tom jak ten kufr potřebuješ využít, pro mě, když hraju hokej a často jezdím po eu ta lednice spíš překážela...tesil píše:Nechci se dohadovat, ale trošku si protirecite. Nejdřív jsem nabyl dojmu, že bez zadních komfortu, ovládání idrivu a dalších picovin nemůže e65 ani jezdit a teď tady pomalu odsuzujete lednicku, protože ji nevyužijete.
a nebo rovnou dělat 7er v kombajnu, že? A i tak by to bylo málo a lidi by si kupovali na 7er rakev nebo tahali valniček... :-D Když někdy vidím, co jsou lidi schopný vést na dovolenou, tak by jim nestačil ani tahač...
Ale je to o tom, co potřebuješ / chceš vozit, jak píše morycz
Ale je to o tom, co potřebuješ / chceš vozit, jak píše morycz
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
nebejt dětí a ženských které si furt něco vymýšlí tak kufr by stačil bohatě.
Komu ne má si dát kouli a za auto vozejk na 2tuny
Mě osobně taky stačí e38 má velkej kufr. Ale prostě dáškočárek a zbyde pulka kufru plus 6 velkejch tašek na stojáka a jedeš s narvaným autem.
Pak dvě děti jak budou bude radost koukat že dozadu si už nikdo nesedne... jen dvě sedačky a doprostřed možná somálec - což je škoda.
Jinak 7er je prostě luxusní limuzína se sportovními ambicemi a to se mi libí.
Moje by zase chtěla kombík 5er že do něj vleze více krámů.... to si člověk nevybere....
Dle mě stačí jednou za rok si pujčit rakev a jet s rakví na dovolenou (když je moc krámů) než řešit nějakej kombík ... uvidíme za 6měsíců ...budeme 4 a to se uvidí jak se poskládáme do auta.

Komu ne má si dát kouli a za auto vozejk na 2tuny

Mě osobně taky stačí e38 má velkej kufr. Ale prostě dáškočárek a zbyde pulka kufru plus 6 velkejch tašek na stojáka a jedeš s narvaným autem.
Pak dvě děti jak budou bude radost koukat že dozadu si už nikdo nesedne... jen dvě sedačky a doprostřed možná somálec - což je škoda.
Jinak 7er je prostě luxusní limuzína se sportovními ambicemi a to se mi libí.
Moje by zase chtěla kombík 5er že do něj vleze více krámů.... to si člověk nevybere....
Dle mě stačí jednou za rok si pujčit rakev a jet s rakví na dovolenou (když je moc krámů) než řešit nějakej kombík ... uvidíme za 6měsíců ...budeme 4 a to se uvidí jak se poskládáme do auta.