Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e65 - Dětská autosedačka

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
PeckaSK8

#1 Příspěvek od PeckaSK8 »

Nevíte někdo náhodou při jaké váze dítěte funguje pás na zadních sedačkách?? Jde mi o to že musím koupit sedačku, tyhle sedačky jsou dělány od 15kg dítěte ---- moje děcko bude mít 13kg. Bude fungovat pás od auta BMW E65?
zzeli

#2 Příspěvek od zzeli »

Mam pocit, ze funkce pasu nezavisi na hmotnosti cloveka, ale na zrychleni predmetu, ktery se do pasu opre ne? Ty hmotnosti sedacek jsou tam proto, ze sedacka je tvarove prizpusobena diteti o priblizne predepsane vaze, aby dite pohodlne sedelo, nepodklouzlo pod pasem v pripade narazu apod. Taky jde o to, ze pri pouziti pasu auta je potreba, aby mel pas dobre vedeni pres telo ditete, aby mu nesel pres krk. Vyrobce sedacky tomu casto vypomaha pomocnymi uchyty pasu, ktere pas lepe nasmeruji.
Citlivost pasu v aute s tim podle me nema tedy nic spolecneho, ale treba da nekdo fundovanejsi odpoved...
vlastnemec

#3 Příspěvek od vlastnemec »

Sedačku optočíš pásem dle návodu, a když ho budeš mít úplně smotanej tak trhni a zajistí se jestli chceš jistotu, jednou jsem šel na brzdy fest a sedačka se ani nehla, malej tenkrát vážit tak 13kg.
Whizour

#4 Příspěvek od Whizour »

To je chytrý...to je dobrý..

MOD fishmaker : odstraněna zbytečná citace přímo předchozího příspěvku
Odpovědět