Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E38 zapojení MK1-prosím o radu..

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
darkw0nder

#1 Příspěvek od darkw0nder »

Všechny předem zdravím :D Sedmu vlastním chvíli, nejsem ještě tak sběhlý, zeptám se proto rovnou a třeba mi to ušetří nějaký ten čas :lol:
Nejede mi obraz na navi-měla by to být MK1 4:3 displej je tam..zvuk jede, zjistil jsem, že v kufru chybí videomodul, jinak by tam dle mého mělo už být vše..videomodul jsem sehnal, zapojil a pořád nic..všechny konektory našli své místo krom takové coax dvoupinového, který vede tuším jenom z mechaniky navigace..není ho už ale kam zastrčit..Budu rád za každou radu borci :) Je možné, že mám třeba i v háji podsvícení displeje,ale na prvním místě je správné zapojení, tak chci dát do kupy první to, než se pustím do dalších operací :D Díky
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od JaraX »

sehnal jsi špatný videomodul, jeslti tam není ten konektor, každopádně vyhod MK1 a dej tam MK4, ten upgrade je pecka.
darkw0nder

#3 Příspěvek od darkw0nder »

Jj díky máš pravdu, málo jsem to prozkoumal, měl jsem ho jen za 4 stovky a soustředil jsem se jen na to,aby to mělo vstup pro bílý a modrý konektor :roll: MK4 určitě příjde časem až budou koruny, zatím budu rád, když mi bude svítit alespoň tato malá kukaňa :D
Odpovědět