Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e65 - ASK modul ? repráky chrčí/šumí

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kena

#1 Příspěvek od Kena »

Předem se omlouvám,jsem tu nový,tak nevím zda píšu na správné místo,ale hlavně jsem tu takových dotazů našel více,ale jeden opravář mi říkal,že jse přímo s tímhle nesetkal,tak prosím o radu :( Již přes 3roky vlastím e65,to že se mi občas zakousnulo rádio a potažmo celý počítač a třeba minutu nešlo nic dělat,jsem si zvykl,ale najednou z ničeho nic,mi začalo prskat,dost hlasitě šumět v repro spolujezdcových dveřích :) a jelikož s tím jezdí převážně manželka s mrńousem,je to nepříjemné.Většinou jsem se dočetl,že něco podobného dělá ASK modul,ale tam to repro většinou nehraje vůbec nebo se pletu??? Předem všem díky za pomoc s odhalením závady. Díky Keňa
hurvajs77
Klubové ID: 2855

#2 Příspěvek od hurvajs77 »

To vypadá, že odešel ASK... Ale ať to potvrdí nějaký expert, třeba Snejk
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Kena

#3 Příspěvek od Kena »

Noo to jsem se tady tak nějak dočetl a myslel jsem si to,ale jeden chlapík co opravuje ASK moduly,mi právě říkal,že se s tímhle ještě nesetkal,že to většinou přestane hrát a hotovo,ale mě třeba už jen když odemknu auto a otevřu dveře,tak už mi v tom repro začně hlasitě chrčet :( Když nastartuju,tak chvíli prská,pak chrčí,pak hraje a to samé udělá když auto zhasnu - chrčí a to dokud auto nezamknu :(
Odpovědět