Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupím vyvoněnou E39 diesel automat kombi

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
hestroy

#1 Příspěvek od hestroy »

Nazdar lidi, kdyby se někdo chtěl zbavit opravdu pěkné E39, která vypadá jako nová, rád si poslechnu nabídky. :D

Nejlépe rok 2003, ale není podmínkou.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

A kilo strop :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od patras Čestný člen »

Ctvrt mile za vonavku .. No problem
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
hestroy

#4 Příspěvek od hestroy »

Hanz píše:A kilo strop :-)
No, chtěl jsem dát tak páďo... :D

A kilo k tomu. :P
hestroy

#5 Příspěvek od hestroy »

patras píše:Ctvrt mile za vonavku .. No problem
No, to by asi musela mít najeto tak 50k 8)
hestroy

#6 Příspěvek od hestroy »

patras píše:Ctvrt mile za vonavku .. No problem
http://ww3.autoscout24.de/classified/28 ... bscription&

Třeba tahle ? :lol:
zavarenec
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od zavarenec »

A když jsem tu inzeroval svou E39 co mám 5let, kupovanou se 112tis km na tacho se serviskou se všim, dneska má 180tis původních, nestočených za 155 tak se mi tu pár expertů na cen ojetin vysmálo :-D :-D

Paket, navi, nivo, vše v el vč. víka, stmívací zrcátka atp za ty peníze je samozřejmé... nikdo to neocení tady... Radši auto se 400tis na tacho po laku za 80 :lol:
stellaM3

#8 Příspěvek od stellaM3 »

zavarenec píše:A když jsem tu inzeroval svou E39 co mám 5let, kupovanou se 112tis km na tacho se serviskou se všim, dneska má 180tis původních, nestočených za 155 tak se mi tu pár expertů na cen ojetin vysmálo :-D :-D

Paket, navi, nivo, vše v el vč. víka, stmívací zrcátka atp za ty peníze je samozřejmé... nikdo to neocení tady... Radši auto se 400tis na tacho po laku za 80 :lol:
Pravdu máš... lidi bysi meli uvědomit že auta který jsou sice starý ale s poctivým nájezdem a origo stavem prostě hodnotu mají!Chápu samo to,že každej chce co nejlíp prodat a a ten druhej chce zase co nejlíp koupit ale pravda je taková že zachovalej kus s poctivým a rozumným nájezdem něco stojí...šetřit se prostě nevyplácí....já kdybych někdy prodával svojí bramboru 330ci e46 tak budu chtít taky raketu jelikož 80tis km se už moc nevidí na 13let starým báwu ale už vidim ty komenty že je rok 2015 a podobný kydy....
zavarenec
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od zavarenec »

Já tu e39 sháněl rok... objel jsem snad všechny možný auta v čr, v DE atp...

dával jsem za ní o kilo víc než se dala sehnat e60 už tehdá... během těch 70tis co je semnou je jasné, že už to taky neni ta vůně co to byla když jsem jí platil, ale prostě to auto znám a dám za něj ruku do ohně, protože co bylo potřeba se udělalo a nebylo to nikdy moc levný... (o starline a podobně fakt nemluvim :D ).

na jaře ještě na e39 udělám pár věciček co je potřeba a zkusím to znovu... Už pro to nemám využití, místo ní jezdim compactem pač je mě líto to pořád startovat a chcípat na pár km trasy...

Jinak sorry trošku za OT,
hestroy

#10 Příspěvek od hestroy »

Tak už ji mám. Z Německa, 8/2003 vyrobeno, v provozu 5/2004, dobrá výbava, bratru i s přivezením za 162 000. :wink:

Asi už jsem rezignoval na to, že BMW rezne. Můj o rok starší VW Passat na sobě nemá ani stopu rzi. Jak můžou reznout lyžiny sedaček, proboha? :roll:
zavarenec
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od zavarenec »

Gratuluju, snad se povedlo :)

Reznoucí lyžiny sedadel je pro mě záhada už od e30 a pořád se to opakuje... :lol: :lol: :lol:
hestroy

#12 Příspěvek od hestroy »

zavarenec píše:Gratuluju, snad se povedlo :)

Reznoucí lyžiny sedadel je pro mě záhada už od e30 a pořád se to opakuje... :lol: :lol: :lol:
Díky! Uvidíme, dnes jsem na to šoupnul značky. Jen ta ruční brzda moc nebrzdí a brzdové světlo v okně nesvítí, trochu orezlý trubičky k brzdám, trochu rzi nad světlem (díky moc, ostřikovači). Má to najeto 203 000, tak uvidíme, jak životaschopný je automat, no, snad to všechno dobře dopadne. Jen jsem chudákovi chlapíkovi na emisích zapomněl říct, že ty 20 krát menší hodnoty jsou způsoběny domontovaným lapačem pevných částic, tak to tam tůroval asi deset minut... :roll:
Sweden

#13 Příspěvek od Sweden »

Gratulace,vzal jsi to celkem hopem,myslel jsem ze budes vybirat podstatne dele.At slouzi.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Odpovědět