Nejlépe rok 2003, ale není podmínkou.
http://ww3.autoscout24.de/classified/28 ... bscription&patras píše:Ctvrt mile za vonavku .. No problem
Pravdu máš... lidi bysi meli uvědomit že auta který jsou sice starý ale s poctivým nájezdem a origo stavem prostě hodnotu mají!Chápu samo to,že každej chce co nejlíp prodat a a ten druhej chce zase co nejlíp koupit ale pravda je taková že zachovalej kus s poctivým a rozumným nájezdem něco stojí...šetřit se prostě nevyplácí....já kdybych někdy prodával svojí bramboru 330ci e46 tak budu chtít taky raketu jelikož 80tis km se už moc nevidí na 13let starým báwu ale už vidim ty komenty že je rok 2015 a podobný kydy....zavarenec píše:A když jsem tu inzeroval svou E39 co mám 5let, kupovanou se 112tis km na tacho se serviskou se všim, dneska má 180tis původních, nestočených za 155 tak se mi tu pár expertů na cen ojetin vysmálo![]()
Paket, navi, nivo, vše v el vč. víka, stmívací zrcátka atp za ty peníze je samozřejmé... nikdo to neocení tady... Radši auto se 400tis na tacho po laku za 80
Díky! Uvidíme, dnes jsem na to šoupnul značky. Jen ta ruční brzda moc nebrzdí a brzdové světlo v okně nesvítí, trochu orezlý trubičky k brzdám, trochu rzi nad světlem (díky moc, ostřikovači). Má to najeto 203 000, tak uvidíme, jak životaschopný je automat, no, snad to všechno dobře dopadne. Jen jsem chudákovi chlapíkovi na emisích zapomněl říct, že ty 20 krát menší hodnoty jsou způsoběny domontovaným lapačem pevných částic, tak to tam tůroval asi deset minut...zavarenec píše:Gratuluju, snad se povedlo
Reznoucí lyžiny sedadel je pro mě záhada už od e30 a pořád se to opakuje...![]()
![]()