Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pomůže někdo nováčkovi s koupí jeho první E61?

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
hestroy

#1 Příspěvek od hestroy »

Nazdar lidi, tak jsem se nakonec rozhodl pro kombíka, diesel.

Nevíte o nějakém hezkém a nestočeném kousku?

Co si myslíte o tomto?

http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pavel 528 »

Nema to sedacky,nema to vyhrev sedacek,nema to Mpaket,je to z Italie,je to holota :D
hestroy

#3 Příspěvek od hestroy »

Pavel 528 píše:Nema to sedacky,nema to vyhrev sedacek,nema to Mpaket,je to z Italie,je to holota :D
To je bez sedaček? :wink: M paket pro mě není důležitý, mám to jako rodinné auto.

Co bys doporučoval?
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pavel 528 »

Ty sedacky byly mysleny,ze to jsou ty zakladni a jen maji kuzi,jenze ta ale nema vyhrev,coz je nejhorsi kombinace co muze byt...

takze chce to bud sport sedacky ,nebo komfortni v kuzi a vyhrevem...

Na tom aute neni proste vubec nic zajimaveho..proste tuctova petka,ktera bude v budoucnu neprodejna....
hestroy

#5 Příspěvek od hestroy »

Pavel 528 píše:Ty sedacky byly mysleny,ze to jsou ty zakladni a jen maji kuzi,jenze ta ale nema vyhrev,coz je nejhorsi kombinace co muze byt...

Na tom aute neni proste vubec nic zajimaveho..proste tuctova petka,ktera bude v budoucnu neprodejna....
Vyhřívaný sedačky by bodly. Jinak chci spíš auto, co nebude moc vyčnívat, na machrování ho nepotřebuju, proto se mi líbí i ta bílá barva... Nechci aby to přitahovalo vobejdy s hřebíkem v ruce... :) Už jsem usedlejší člověk, preferuji spíš pohodlí, ale samozřejmě chci, aby to i trochu jelo. Nemám v úmyslu to za pár let prodat, spíš to dojezdím, nejsem typ, co mění auta po 3 letech...

Pokud bys měl nějaký tip, rád si nechám poradit. Ideální, aby to šlo koupit bez DPH, na firmu.
hestroy

#6 Příspěvek od hestroy »

Pavel 528 píše:Ty sedacky byly mysleny,ze to jsou ty zakladni a jen maji kuzi,jenze ta ale nema vyhrev,coz je nejhorsi kombinace co muze byt...

Hmm, takže třeba tohle. To má slušnou výbavu. Jen to má najeto o 100 000 víc... A není to automat... :cry:

http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
hestroy

#8 Příspěvek od hestroy »

Díky za tip. Ale nejde to koupit bez DPH a ty kola asi budou znamenat vymlácenej podovozek, ne? Ale má to pěknej volant, to jo :)
Perunwit

#9 Příspěvek od Perunwit »

Zdar Jindro, tady jsi koukal?

http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=138200

http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=149152

Moc jsem to neštudoval, ale nevypadaj zle. Jinak s tou výbavou je pravda, že jak víš mezi vybavenou a nevybavenou E61 je rozdíl klidně 100tkč, takže se vyplatí si promyslet, jak dlouho ji mít a co je nepřednější.

Držim palce :)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#10 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Obyc sedacky urcite neber, nemaji zadne vedeni, komfort o nicem, Sport nebo Komfort jsou proste jinde. A kuze bez vyhrevu je fakt zlo, kompromis je PoloKuze, ale pokud muzes vybrat, vem s vyhrevem.
A s PDC, jinak si budes pripadat jak slepec bez hole, spatne se odhaduji konce auta, s PDC zaparkuju do mezery jen o "pul metru" vetsi jak auto, celkem bez stresu.
“Ability is what you're capable of doing.”
hestroy

#11 Příspěvek od hestroy »

Perunwit píše:Zdar Jindro, tady jsi koukal?

http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=138200

http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=149152

Moc jsem to neštudoval, ale nevypadaj zle. Jinak s tou výbavou je pravda, že jak víš mezi vybavenou a nevybavenou E61 je rozdíl klidně 100tkč, takže se vyplatí si promyslet, jak dlouho ji mít a co je nepřednější.

Držim palce :)
Dík Františku, je to peklo, najít něco pořádnýho :)
hestroy

#12 Příspěvek od hestroy »

Hanz píše:Obyc sedacky urcite neber, nemaji zadne vedeni, komfort o nicem, Sport nebo Komfort jsou proste jinde. A kuze bez vyhrevu je fakt zlo, kompromis je PoloKuze, ale pokud muzes vybrat, vem s vyhrevem.
A s PDC, jinak si budes pripadat jak slepec bez hole, spatne se odhaduji konce auta, s PDC zaparkuju do mezery jen o "pul metru" vetsi jak auto, celkem bez stresu.
Díky za radu, jo, je to tak, ten auťák budu pár let mít a každá nedokonalost mě pak bude každý den pronásledovat... :?

A parkovací senzory jsou asi nutnost, když s tím bude jezdit i žena... :wink:
hestroy

#13 Příspěvek od hestroy »

Ještě přemýšlím, jestli se vyplatí x-drive, slyšel jsem, že tam jsou hrozně drahý díly... Má někdo zkušenost s trvanlivostí?
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Pavel 528 »

Pokud nejsi na horach,tak je to nesmysl mit Xdrive,vse se prodrazuje na opravach a jeste to vic zere....
Perunwit

#15 Příspěvek od Perunwit »

naprostej souhlas se 4kolkou... v Pardubkách ji moc nevyužiješ...

senzory jsou hodně dobrý i pro chlapa myslim si :-) na to nemusíš bejt ženská...

důležitá je pro mě i dobrá muzika, ty základní systémy, alespoň v E39 hrajou děsivě.... tempomat, výhřevy, PDC bych bral jako standard, dál už je to na každým... :Kapela:

jestli už máš peníze po kopě, oslov člena M3maniac - je zde i v sekci Zkušenosti s prodejci někde vlákno jeho doporučení. Auto ti doveze, když mu sdělíš představu. Jak jsem říkal, mám od něj dvě (nonBMW) a naprosto bez problému.

pokud si vybereš někde v CZ, požádej místní šikuly, aby vzali měřák laku a diagnostiku a kdo to má nejblíž, aby se na to s tebou sjel podívat za nějakou odměnnu...
hestroy

#16 Příspěvek od hestroy »

Pavel 528 píše:Pokud nejsi na horach,tak je to nesmysl mit Xdrive,vse se prodrazuje na opravach a jeste to vic zere....
Jojo, myslel jsem si to... Já jen, že jsem nalezl toto:

http://www.car4u.cz/autobazar-auta/bmw- ... dels_id=27

Pořád hledám něco bez DPH.
Perunwit

#17 Příspěvek od Perunwit »

Odpovědět