Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupě e60 - Praha - prohlidka/servis

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
GubaXan

#1 Příspěvek od GubaXan »

Zdravim klubaci.
Byl by tu někdo moc hodny a pomohl by mi zitra v Praze prohlednout e60? Anebo doporučte nějaky servis/mechanika kdo to auto opravdu proleze, řekne mi co a jak za dobry peniz???
Diky moc!!!
hurvajs77

#2 Příspěvek od hurvajs77 »

za sebe bych doporučil Snejka.

Pokud by neměl čas, tak zkus třeba AutoTým.cz - kolega teď nechával prověřit a je spokojený. Změří i tloušťku laku a auto prolezou. Sepíšou i závady, včetně orientační ceny oprav.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
GubaXan

#3 Příspěvek od GubaXan »

U snejka jsem jednou byl, čas si našel,ale prohlidka byla nic moc… Odflakl to…
A dik za kontakt
hurvajs77

#4 Příspěvek od hurvajs77 »

Nevím, mě prolejzal auto přes 2h. Byl jsem spokojený. Zkus se kouknout na ten Autotým, jak jsem psal.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
matrose
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od matrose »

ja si nechal sice uz driv primo v bmw udelat predkupni prohlidku. Za 1500 projeli uplne vsechno a dali mi to na papiru vypsany. Udelal bych to stejne i ted. Prvni auto investice za 90tis.A u druhyho nebylo skoro nic. Dostal jsem i protokol o poskozeni laku. Na nakresu auta byla vykrizkovana poskozeni karoserie od kaminku atd. Sice prkotina ale lepsi nez nejaky Frantik z noutbukem a vezme si stejne litl. A nebo nekoho proverenyho s poradnou vybavou
GubaXan

#6 Příspěvek od GubaXan »

matrose píše:ja si nechal sice uz driv primo v bmw udelat predkupni prohlidku. Za 1500 projeli uplne vsechno a dali mi to na papiru vypsany. Udelal bych to stejne i ted. Prvni auto investice za 90tis.A u druhyho nebylo skoro nic. Dostal jsem i protokol o poskozeni laku. Na nakresu auta byla vykrizkovana poskozeni karoserie od kaminku atd. Sice prkotina ale lepsi nez nejaky Frantik z noutbukem a vezme si stejne litl. A nebo nekoho proverenyho s poradnou vybavou
To jsem taky jednou zkontroloval auto v origo BMW v ČB a to bylo něco, ten idiot si furt někam volal. Aby se na něco podival, jsem mu musel řikat.. No hruza.
Vybil baterku - nevypnul xenony, auto vubec nezkontroloval…
Odpovědět