Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nastavení rozvodů E46 3.0i M54 - prosím pomoc!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bernie330

#1 Příspěvek od Bernie330 »

Zdravím, přetěsnil jsem si na autě vanos, na diagnostice mi to ještě hlásilo špatný camshaft position sensor B, tak jsem ho dnes vyměnil a místo toho mi to na diagnostice začalo hlásit chybu P0014 - "B" Camshaft Position - Timing Over-Advenced. Auto vůbec nemá výkon, je hrozně líný, otáčky mi při volnoběhu skáčou 700 - 900, střílí mi to do výfuku, celkem to klepe a docela dost se mi rozpaluje víko ventilů (když je ohřátý, tak na něm neudržím ani ruku), což si myslím že by určitě nemělo. :cry:

Jen tak mimochodem, to co bylo na tom místě, kde je camshaft position sensor B, tak tam bylo něco úplně jiného, jiný senzor který vypadá jinak a ani podle kodu neodpovídá! :evil:

Podle mě jsou blbě nastavený rozvody, nevíte někdo jak bych to mohl zjistit, jestli jsou dobře nastavený nebo ne? Kupoval jsem auto v Itálii a byla to celkem slušná prasečina co s tím autem ti cikáni udělali, takže bych se ani nedivil kdyby sundavali řetěz a blbě ho tam nasadili zpátky. 8O
Odpovědět