Sháním někoho, kdo má v autě Yatour a poradil/pomohl by mi. Mám totiž takový problém, že jsem si pořídil Business rádio a Yatour pro E36 (prostě správný konektory) a teď Yatour svítí (napájí/načítá USB), rádio chytá FM v pohodě, ale na CD changer (tedy Yatour) nepřepne. Zkoušel jsem všechno možné, ale nepodařilo se. Nesetkal se s tím někdo?
Obojí mám z Polska a netuším, co z toho je vadné, co reklamovat.
Ideálně bych tedy chtěl vyzkoušet něčí funkční Yatour - připojit na můj kabel v kaslíku. A zase můj Yatour zapojit do jiného auta. Myslím, že nemusí být nutně E36, stačí aby seděl modul Yatour (YT-M06). V případě ochoty rád přijedu, ale asi spíš jen Praha a okolí, o víkendech občas Liberec nebo něco po cestě.
Díky.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Yatour YT-M06
Zdravím. Dnes jsem zkoušel Yatour - náhradu za CD měnič. Ze začátku to taky nechtělo přepnout na CD a když už to konečně načetlo nestačil jsem zírat... Kvalita zvuku otřesná. Slabá hlasitost, šum, praskání (rušení načítání z karty) Neúplné funkce na rádiu (nechová se to jako klasický CD měnič)
Za bezmála 3000kč bych si představoval perfektní zařízení s prestižní značkou!
No co,,, vracím zpět prodejci.
Tyhle krámy nedoporučuji vůbec kupovat.. Dávám si zpět FM transmitter za 250Kč který hraje oproti Yatouru podstatně lépe
Za bezmála 3000kč bych si představoval perfektní zařízení s prestižní značkou!
No co,,, vracím zpět prodejci.
Tyhle krámy nedoporučuji vůbec kupovat.. Dávám si zpět FM transmitter za 250Kč který hraje oproti Yatouru podstatně lépe

To nemůžu zatím potvrdit, ani vyvrátit, mně se to zatím nepovedlo zprovoznit.
Co jsem se bavil s kamarádem, tak viděl v provozu několik Yatourů a jeden byl vadný (podobné problémy, co píšeš), po výměně ok. Zbytek si nikdo nestěžoval. Cenu radši komentovat nebudu, ta je šílená (přes eBay jsem viděl za polovinu i s poštou, ale zase reklamovat bych to nechtěl...).
Co jsem se bavil s kamarádem, tak viděl v provozu několik Yatourů a jeden byl vadný (podobné problémy, co píšeš), po výměně ok. Zbytek si nikdo nestěžoval. Cenu radši komentovat nebudu, ta je šílená (přes eBay jsem viděl za polovinu i s poštou, ale zase reklamovat bych to nechtěl...).