Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Výfuk (zadní tlumič s koncovkami) E92, 330i + Interiér lišty

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tomassino

#1 Příspěvek od Tomassino »

SLEVA!!! Prodám výfuk sejmutý z mého vozu (výfuk jsem měnil za Performance) e92, 330i, 2007. Stav odpovídá stáří vozu, myslím, že nás všechny ještě přežije. Detaily na fotce. Cena 3400 + případné poštovné (balík by vážil kolem 20kg, hádám).

Plus ještě komplet interiérové lišty z BMW e92, r.v. 2007, barva vlašský ořech (Edelholzausführung Nussbaumwurzel, Fine wood trim burr walnut). Měnil jsem za performance. Jsou naprosto bez poškození. Jen maličkost, předchozí majitel se zřejmě rozhodl nějak předělávat zapalovač, takže mi nefungoval, ale nevím, jestli je chyba v liště nebo potom v konektoru v autě, protože mi nefunguje ani s novými lištami :) A chybí ten vnitřek popelníku, ale pro nekuřáka asi stejně nesmysl :). Na dotaz mohu cokoliv dofotit, nechtělo se mi je rozbalovat všechny. V zabalených jsou vždy pár stejných lišt. Preferuji osobní předání - Pardubice a okolí.
Fotky byly moc velké, proto snad nevadí zde na odkazu:
http://www.sbazar.cz/thlina/detail/12157929-komplet-interierove-listy-z-bmw-e92-rv
Přílohy
vyfuk2.jpg
vyfuk2.jpg (178.03 KiB) Zobrazeno 925 x
vyfuk1.jpg
vyfuk1.jpg (198.03 KiB) Zobrazeno 925 x
bazi

#2 Příspěvek od bazi »

Trochu OT...
Jak jsi spokojen se změnou zvuku? Co jsem slyšel Performance na 330i, tak mě to docela zklamalo. Neměl jsem ale možnost přímého porovnání s mým OEM.
Tomassino

#3 Příspěvek od Tomassino »

Promiň za pozdní odpověď. Já jsem spokojen maximálně, je to přesně to, co jsem si od toho sliboval. Ryzí zvuk, přesto nijak nepříjemný (ba právě naopak :) ), jako pila začíná být od těch 3k otáček, takže na normální jízdu takřka neslyšitelný.
Odpovědět