Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW X5 E53 2002 - xenon - denní svícení styl amerika

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
ManyP
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od ManyP »

Čus ... nemáme tu na jihu moravy (Brno, Břeclav, Hodonín, Vyškov) nekeho kdo umí do X5 e53 nakódovat americké denní svícení. je to před FL X5 xenon bez angelsu atd ...

diagnostiku mam ale nevim kde to tam hledat a nebo přes co to a jak nakódovat takže kdyby snad měl někdo návod klidně to zmáknu doma ale vzhledem k tomu že někteří na tom vydělávají celkem slušné prachy pochybuju že se tu někdo ofiko vyšvyhne s návodem :-)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od JaraX »

návod tu byl někde od KamilaFKH,
nebo se stav někdy za mnou, připadně Mentuli,

btw tys vyměnil 6ER za stodolu?
ManyP
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ManyP »

cusec JaraXi (ted nevim zda nejsi s tvrdym ... :-)

no za tebou se s tim asi stavim pri nejake ceste ze bys tam hodil to sviceni pokud se mi to nepodari a taky probrat co by to u tebe vyslo prekopat na LPG

ee 645ci zustala doma. Premyslel jsem X5 novejsi a nebo tu 4.8is co to byla na prodej namisto te moji švestky ale rodinna rada se sesla (zena a syncek) a zavrhli prodej švestky pry jsem nasadil latku vysoko takze neni mozno klesat ...
Jinak od doby tve servisni vypomoci a blazovicaku problem vyresen (tuk tuk tuk) jen menim olej a pneu a brzdy ale jelikoz jezdim denne uz s ni mam 70tis nakrouceno za ty 3 roky.

Tu X5 sme vzali pro zenu ... je to v moc pekne stavu nic jsem na ni nenasel i cena byla pekna a vybava slusiva ikdyz jsem chtel 4.4 ale nakonec pro ni idealni 3.0 a vubec mi to utahane neprislo dokonce me to prekvapilo! cekal jsem sneka ale moc pekne jede tak nevim ... Neni to nic extra ale pro rohliky a vylety s kolama na strese to bude idealni!

Jinak diky za info i optani!
Odpovědět