Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Olej do X5 3,0D
- vlastnemec
Pokud se znate tak OK a nemam nic proti tvemu zpusobu vyjadrovani.Ja jen ze Jarda je myslim dost ochotnei clovek ktery rad poradi a jeho rady maji vahu,holt to ale nekdy trochu dele trva a to neni duvod si hned otvirat drzku....taakze beru zpet.
Uz mi chybi jenom predni spoiler,prahy,spigly....takze pohoda
Pokud by jsi byl ochotny poradit kde neco sehnat budu vdecny
Uz mi chybi jenom predni spoiler,prahy,spigly....takze pohoda

Pokud by jsi byl ochotny poradit kde neco sehnat budu vdecny

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Nebudu zakládat nové téma, co tenhle olej? Zřejmě nějaká novinka http://www.abv-autodily.cz/?page=detail ... id=5#popis
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Zrcátka jsou cenově rána,to je pravda,ale to je asi ta poslední věc po které jsem ochoten jít,to snad až fakt nebudu mít do čeho investovat,nejdřív technika potom vzhled,jediný po čem teď prahnu je přední M6 nárazník.Allegro samozřejmě nepravidelně sleduji,občas na něco narazím,ale většinou to bývá nesmyslně daleko a polákům se takový věci moc posílat nechtějí,popravdě přední názazník bych snad ani poslat nechtěl
,dělám v mezinárodní dopravě a vím jak se se zbožím zachází.
Tomáši prosím tě ti jsi svojí 6er předělával nebo máš m6 nebo jak na tom vlastně jsi,potřeboval bych nějaké info ohledně předělání předku na m6,co vše je potřeba předělat aby to nebyl bastl.Díky

Tomáši prosím tě ti jsi svojí 6er předělával nebo máš m6 nebo jak na tom vlastně jsi,potřeboval bych nějaké info ohledně předělání předku na m6,co vše je potřeba předělat aby to nebyl bastl.Díky

Už jsem ji koupil překopanou, ale za tu dobu už jsem skoro všechno stejně rozebíral, takže vím kde co a jak. Největší pakec je zadek kvůli výstuze, ale ten už za Tebe někdo vyřešil. Předek pak musíš schánět i s náfukama na brzdy, páč to maj M6 jinak. Jinak prahy jsou jen na přehození. Je pravda že v Polsku je problém doprava, ale když je něco za dobrou cenu, tak si ten výlet udělám. Zrovna teď se chystám v sobotu pro zadní kapotu i s integrovaným brzdovým světlem 600km
.... Za chvíli nás tu pošlou do háje, páč řešíme úplně mimo mísu 

Jj..vlastne byla z U.H.,na tu jsem koukal hodne dlouho,z fotek.vypadala moc zachovale.
Jak jsem na tom ze zadni vyztuhou fakt nevim,jde to zbastlit a to mam obavy je muj pripad,uvidime az to budu jednou sundavat.Takze predni vystuha by mela byt stejna,to jsem castecne rad,s nafuky pocitam,podbehy asi taky pujdou novy
Jak jsem na tom ze zadni vyztuhou fakt nevim,jde to zbastlit a to mam obavy je muj pripad,uvidime az to budu jednou sundavat.Takze predni vystuha by mela byt stejna,to jsem castecne rad,s nafuky pocitam,podbehy asi taky pujdou novy