Zdravim potřebuji poradit jak u X3 E83 jak nastavit další výměnu ojele(měnil jsem olej).
Potom co vše se dá nastavit v palubním počítači když se dostanu do toho menu a co znamenají jednotlivé kodové zkratky. Nemám návod.
Potom ještě jednu věc koupil jsem si takový ten vystřelovací klíč(sráč) místo diamantu nechal vyříznou a vymenil jsem vnitřek, ale nestrartuje, kontrolky se rozsvítí. Vím že je to kvůli imobilizeru, jde to nějak obejít nebo ho můžu hodit do koše.
Díkes.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Palubní počítač, nastavení intervalů
Ahoj, koukni se na třetí stranu a cca 10tý příspěvek od shora..... To samé jsem řešil já a nedozvěděl jsem se nic.........
Jde to smazat jednoduše pomocí klíče a tlačítka na přístrojové desce S/R..... Ale budeš muset jako já tehdy pořádně hledat, páč si už ten přesný postup nepamatuju.......
Ale vím že to šlo krásně. Ale co znamenají ty zkratky a co se dá vše nastavit se tady nedozvíš..... To jsem taky zkoušel..... Chtěl jsem aby mi to hlásilo výměnu 20.000km a nezjistil jsem nikde nic, tak jsem na to raději zapoměl....